Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propala ponuda

Berkowitz ipak neće preuzeti Dalmacijavino

'18.11.2011.,Split - Salamon Berkowitz, vlasnik americke tvrtke Traubi International postao je novi vlasnik Dalmacijavina Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
01.02.2012.
u 16:09

Sindikalisti imaju saznanja kako postoji nekoliko zainteresiranih novih kandidata za kupnju Dalmacijavina

Odbačena je ponuda Salamona Berkowitza za kupnju Dalmacijavina zbog nedostatne dokumentacije. Na tom splitskom tvrtkom bit će proglašen stečaj.

Sindikalisti imaju pak saznanja kako postoji nekoliko zainteresiranih novih kandidata za kupnju Dalmacijavina. U četvrtak će biti prekinut štrajk u poduzeću Jadrankamen.

Rezultat je to dogovora čelnika sindikata i predstavnika uprave koji su obećali povući dva izvanredna otkaza o radu. Radnici se na posao vraćaju ujutro u 8.30 sati.

Podsjetimo, jučer su nezadovoljni radnici Dalmacijavina prosvjedovali u Zagrebu gdje su se dogovorili da će im se isplatiti dvije plaće i to čim prije jer je potreban novac  već osiguran.

 

Komentara 27

CE
Ceca
16:24 01.02.2012.

Može i Škegro, ali pod uvjetom da dokaže da je Hrvat.

PR
&primjedba
17:52 01.02.2012.

\"Dalmacijavino, naime, nema kreditnih opterećenja i nakon otpisa duga državi od gotovo milijardu kuna i deblokade računa tvrtka ima potencijal za početak novog proizvodnog ciklusa. \" (Poslovni dnevnik) ~~~~~~~~~~~~~~~ Ovo mi je super... \"nema kreditnih opterećenja i nakon otpisa duga državi od gotovo milijardu kuna\"... A tko ima kreditna opterecenja, kome je dug otpisan?!? Ocito, nekome nije u interesu da se \'Dalmacijavino\' proda... ili kupi od strane \'Traubi International\'... Kak to vec kod nas ide, dok nije prekasno... Ma .. bes ti radnike... nac ce oni drugi posao,,, Kad - tad

CE
Ceca
16:23 01.02.2012.

Dalmacijavino treba preuzeti Luka Rajić ili ak on neće onda Sunčani Hvar na čelu s bivšim ministrom Šukerom. Ak to ne uspije jedini je put stečaj i likvidacija. Naravno odmah teba likvidirati i insolventne vjerovnike Dalmacijavina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije