Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi gadget

Apple će 7. ožujka najvjerojatnije predstaviti novi iPad 3

'(FILES) This March 11, 2011 file photo shows a customers trying the latest Ipad 2 at the Apple store on Fifth Avenue in New York.  Apple briefly surpassed Exxon Mobil on August 9, 2011 to become the
'EMMANUEL DUNAND'
14.02.2012.
u 16:04

Spominje se kako će iPad 3 imati ekran iste veličine kao i njegov prethodnik, odnosno 9,7 inča, ali veće rezolucije, 2048x1536 piksela

Apple će 7. ožujka najvjerojatnije predstaviti novi iPad 3, piše Daily Mail. Prema prvim glasinama, novi iPad trebao je biti predstavljen početkom ožujka ove godine, a posljednje govore da će to biti 7. ožujka.

Naime, iPad 2 predstavljen je u ožujku prošle godine, a pošto Apple svoje nove uređaje predstavlja jednom godišnje, za očekivati je da će se to dogoditi za manje od mjesec dana.

Iako su detalji o novom gadgetu još uvijek tajni, spominje se kako će iPad 3 imati ekran iste veličine kao i njegov prethodnik, odnosno 9,7 inča, ali veće rezolucije, 2048x1536 piksela. Imat će i bolju kameru te brži procesor, odnosno s četiri jezgre koji će povećati brzinu i učinkovitost. Navodno će biti tanji i imati jaču bateriju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
18:43 14.02.2012.

To je glupost, ljudi koje se ne razumiju u tehniku kupuju ono sto se prepagandira, budala ide za budalom!! Motorola Xoom je 100 puta bolji od Ipada 1, 2 i 3! Xperia play Bolji od Iphone 1,2,3,4 i koliko da ih jos ima...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije