Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meganapad

Anonymousi najavili kompletno gašenje interneta 31. ožujka

anonymous grčka
Anonymous/Youtube
18.02.2012.
u 21:46

U akciji naziva Operation Global Blackout Anonymousi namjeravaju srušiti 13 DNS središnjih servera u svijetu, što bi uzrokovalo nedostupnost interneta

Internetska aktivistička skupina Anonimous najavila da će, u znak protesta protiv zakona o zaštiti autorskih prava SOPA, WallStreeta, bankara te neodgovornih svjetskih vođa, potpuno ugasiti internet 31. ožujka, prenosi Yahoo.

U akciji naziva Operation Global Blackout Anonymousi namjeravaju srušiti 13 DNS središnjih servera u svijetu, što bi uzrokovalo nedostupnost interneta. Podsjećaju kako ne žele "ubiti" internet već kako samo će ga privremeno ugasiti kako bi "udarili" gdje najviše boli.

Ključne riječi

Komentara 44

CH
chesnjofka
22:17 18.02.2012.

bravo

AL
AlanFord
22:25 18.02.2012.

Mnogi im zamjeraju njihov način. Da je tako nešto ilegalno, nedozvoljeno, barbarski. Dok ti isti rade još gorje, skrivajući se iza licemjernih kvazi leglanih zakona u skupim odjelima i još skupljim aktovkama gazeći nas male ljude za svoj profit skrivajuči to iza nekih ACTA zakona. želeči nas kontrolirati još i više. Zato dečki, samo rušite. Bit će mi teško taj dan bez neta, ali se budemo nekako snašli.

Avatar tiktak
tiktak
22:15 18.02.2012.

a kak bum ja većernji čital ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije