Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv cenzure

Anonymous prijeti: Stiže "Crni ožujak"!

anonymous
Anonymous
21.02.2012.
u 16:15

U sklopu borbe protiv cenzure građane su pozvali da se pridruže “Crnom ožujku” da bi zadali udarac onima koji zarađuju od autorskih prava

Nakon što su demantirali gašenje interneta, hakeri iz Anonymousa najavili su novu akciju. U sklopu borbe protiv cenzure građane su pozvali da se pridruže “Crnom ožujku” da bi zadali udarac onima koji zarađuju od autorskih prava.

– U ožujku nemojte kupiti ni jedan CD. Ne preuzimajte ni jednu pjesmu, legalno ili ilegalno. Nemojte gledati ni jedan film u kinima ili preuzeti njegovu kopiju. Nemojte kupovati DVD-e u trgovinama. Nemojte kupovati igrice. Nemojte kupiti ni jednu knjigu ili časopis. Pričekajte četiri tjedna pa ih kupite u travnju, pogledajte film kasnije itd. Ako pričekate samo četiri tjedna, to će ostaviti golemu rupu u profitu medija i filmskih tvrtki za prvi kvartal, ekonomski udarac osjetit će vlade diljem svijeta – stoji u poruci hakera.

Ključne riječi

Komentara 45

CP
copy paste
17:12 21.02.2012.

da se mene pita,uz sve ovo što su nabrojali,trebali bi i napravit bojkot interneta,barem na jedan dan.da se svi iskopčamo iz mreže na 24 sata.e onda bi vidili dal se narod mora pokloniti kralju ili kralj narodu.naravno da je to gotovo nemoguće za ostvariti,ali da se napravi to bi bio penicilin za sve ACTE-e,SOPA-e,i ostale perverzije koje nam nameću.podrška anonymousu.

SI
Silverlight1
17:28 21.02.2012.

@21.02.2012. u 17:12h copy paste je napisao/la: ******************************************************* Zasto bi bilo nemoguce da se iskljucimo jedan dan? Sve je moguce kad se hoce.

DA
danijeluskoci
17:56 21.02.2012.

trebalo bi bojkotirati internet,mobilne mreže,benzinske postaje,trgovačke centre,živjeli smo i bez toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije