Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganja

Agrokor u Srbiju dosad investirao 614 milijuna eura

Agrokor
Marko Mrkonjic/PIXSELL
06.02.2013.
u 08:00

Promet koji Agrokorove tvrtke ostvare na srbijanskom tržištu iznosi oko 800 milijuna eura godišnje. Nakon Agrokora, na listi ulagača u Srbiju slijedi duhanska multinacionalka.

Tijekom proteklih 12 godina u Srbiju je 150 najznačajnijih stranih investicija donijelo 15,96 milijardi eura, a najviše je ulagača na to tržište došlo iz Njemačke, piše Poslovni dnevnik.

Vrlo visoko plasirana su i ulaganja hrvatskog Agrokora Ivice Todorića, ukupno iznose 614 milijuna eura. Riječ je o akvizicijama tvornice smrznute hrane Frikom, tvornice ulja Dijamant te ulaganje u trgovački lanac Idea.

Promet koji Agrokorove tvrtke ostvare na srbijanskom tržištu iznosi oko 800 milijuna eura godišnje. Nakon Agrokora, na listi ulagača u Srbiju slijedi duhanska multinacionalka. Koja, doznajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ANM
08:22 06.02.2013.

Ha oni nemaju linića da uvode retroaktivno poreze !

Avatar josipa1
josipa1
09:03 06.02.2013.

najpametnije da se i potpuno presele tamo. Nije li taj Todoric, Teodorovic zapravo iz tog kraja?

MR
mravac8
11:18 06.02.2013.

dani1 Zašto bi se igdje preselio? Njemu je dobro svuda. U Hrvatskoj ima dvorac. Ne mora se on seliti trbuhom za kruhom, on može živjeti tamo gdje želi živjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije