Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaja

Agrokor ima kupca za Ledo, no nije riječ o Podravki

'24.4.2009., Zagreb - Konzumov novi logisticko-distributivni centar u ulici Marijana Cavica 1. Premijer Ivo Sanader i Ivica Todoric u obilasku novog centra koji je u fazi zavrsavanja. Photo: Jurica Ga
'Jurica Galoic/24sata'
20.03.2012.
u 11:10

I Nestle se zanimao za Ledo još devedesetih, pa je pitanje zanima li ga Ledo i danas

Agrokor navodno ima kupca za Ledo, no nije riječ o Podravki, potvrđeno je iz koncerna Agrokor Poslovnom dnevniku. Ista stvar potvrđena je Poslovnom iz uprave Podravke.

Navodi se i da Ivica Todorić izgleda ipak ima kupca za Ledo, a šuška se da je to multinacionalka Unilever. Od nje, međutim, o tome nisu dobili dobili potvrdu. Cijena koju Agrokor navodno traži za Ledo iznosi 260 milijuna eura.

I Nestle se zanimao za Ledo još devedesetih, pa je pitanje zanima li ga Ledo i danas.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
11:53 20.03.2012.

Nema ništa odvratnije od toga da se sve rasproda multinacionalnim kompanijama popust Unilevera, Nestlea..... No što očekivati od Todorića? Unište našu proizvodnju i marku i prodaju nam svoje smeće trećerazredne kvalitete proizvedeno ko zna gdje za \"istočno\" tržište. Probajte Nutelluu proizvedenu u Njemačkoj i Nutellu koja se prodaje po našim trgovinama, proizvedenu u Poljskoj. radi se o dva potpuno tazličita proizvoda. Milka čokolade koje se kod nas prodaju su proizvedene u Poljskoj, ista stvar je i s Nestle proizvodima. Zbog toga sve što mogu kupujem hrvatsko (ono malo što je još ostalo).

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:54 20.03.2012.

Ja mislim da ce se Podravka i Ledo udruziti u \"zajednicku firmu\", a posto je Ledo nesto veci od Podravke,.....Todoric ce preuzeti kontrolu nad Podravkom.

SW
swicarac
11:30 20.03.2012.

Svaki i najgluplji Hrvat bi ga platio duplo skuplje nego sto ga je platio Todoric sa Suskom. jeb*** pljačkaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije