Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski mediji:

Adris grupa zanima se za osiguravajuću tvrtku Triglav

'26.11.2010. Zagreb - Matjaz Rakovec predsjednik uprave Triglav osiguranja iz Ljubljane. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
02.10.2012.
u 14:17

Rovinjska tvrtka uglavnom se bavi proizvodnjom duhana, a želi se proširiti na tržište osiguranja

Adris grupa mogla bi kupiti Triglav, najveću slovensku osiguravajuću tvrtku, piše Finance navodeći kao izvor neimenovane zaposlenike Adrisa. Rovinjska tvrtka uglavnom se bavi proizvodnjom duhana, a osim osiguravajućeg želi se proširiti i na turističko tržište.

Slovenska država, koja je većinski vlasnik Triglava, prema nekim bi procjenama trebala prodati poduzeće do kraja ove godine. Analitičar Matej Šimnic procjenjuje da bi cijena dionice, koja trenutačno na burzi vrijedi 14 eura, u preuzimanju mogla iznositi do 31 euro.

>> TDR-u kazna i do 280 mil. kuna zbog kršenja tržišnog natjecanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije