Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rovinj

5. Weekend Media Festival veći nego ikada

'03.09.2012., Zagreb - U Pepermint klubu odrzana konferencija za medije povodom Weekend media festivala koji ce se odrzati od 20.09 do 23.09. u Rovinju. Tomo Ricov.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/PIXSELL
04.09.2012.
u 10:00

Tijekom festivala održat će se i 13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a te BalCannes – revija reklamnih agencija

Dobro poznati prostor stare Tvornice duhana u Rovinju ugostit će od 20. do 23. rujna jubilarni peti Weekend media festival (WMF) za koji organizatori kažu da je \"veći, provokativniji i uzbudljiviji\" od proteklih.

WMF će ugostiti niz vrlo uglednih predavača i panelista iz regije te svijeta, a neka od poznatijih imena su Conor White-Sullivan, direktor HuffPost Labsa, Gabriel Dance iz Guardiana... Peti festival ima dosta novosti, a jedna od njih je i novi format Hard Talka koji će ugostiti Aleksandra Tijanovića, Gorana Milića te Emila Tedeschija.

Festival ove godine \"prate\" još dva događaja – regionalna revija najboljih reklamnih agencija BalCannes te 13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a s aktualnom temom – krizom. Ni glazbeni program neće zaostajati za ostatkom festivala pa će sudionike zabavljati Partibrejkersi, Rambo Amadeus te Pips, Chips&Videoclips.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije