Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Bikovima će sreća obilježiti ove dane, a blizanci mogu lako ući u zamku iluzija

sreća
Foto: Thinkstock
13.10.2014.
u 07:16

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Vaga, Strijelac, Vodenjak

OVAN

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

KARIJERA: Bit će previše želja i premalo prilika za njihovo trenutačno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na nužnu suradnju s drugima. Vrijeme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će možda malo pričekati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte biti nestrpljivi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, šarm i uživanje u malim stvarima – sve će to obilježiti vaš privatni život ovih dana. Zato se ne brinite oko sitnica, one nisu toliko važne. Radije uživajte u onom što imate i živite. Neki će maštati.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete vjerojatno imati priliku pokazati koliko ste ljubazni i uslužni u svom radu. Bit će to dobrodošao izazov koji ćete objeručke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Lijepo ćete surađivati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obuzdajte svoju potrebu za slatkim.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog sporta. Tako ulazite u zamku iluzija. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, primijetit ćete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi raditi s više zadovoljstva. Vaše ideje bit će dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RAK

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će prolazno turbulentno razdoblje gdje će trebati pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi oponašati osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali trebate doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Punite baterije relaksacijom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabrit će vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu unijeti dašak svježine kroz odlazak na neko zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami trebali bi češće izlaziti van iz kuće. Bit će im bolje među ljudima.

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćete trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvaćate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite malo mira samo za sebe.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kaoo iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebat će bolje balansirati i njegovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je jučer bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako pimjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u kominkaciji bit će prolazni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je pirhvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktat će se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negdje su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz finu glazbu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

ŠKORPION

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti ojačat će, no objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što zhnate da volite.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog vanjskih okolnosti i nitko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim.

ZDRAVLJE&SAVJET: Takt i diplomacija su vrijedne osobine. Koristite ih.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav rezultat je toga što predobro tulumarite s prijateljima. Oni koji su u duljim vezama primijetit će da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate spojiti i povezati. Bit će zabavno.

KARIJERA: Predlagat će vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

JARAC

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po pojačanim čežnjama i osjećaju usamljenosti. Oni u vezama prolazit će iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspiju u svojim namjerama. Polako.

KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o šefovima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Budite otvoreni i surađujte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih postignuća.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolazit će prve krize u kojim će trebati pokazati više razumijevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspjet će prebroditi sva iskušenja.

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče bit će uspješni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istrajte u nosim idejama.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi željeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahtijeva više ljubavne akcije. Ipak, morat ćete se usaglasiti s drugom stranom. Uspjet ćete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Idućih dana vaše će se znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno preznetirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ako se treba boriti, izborite se. Ne bojte se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

>>Lavovi vole najekskluzivnije restorane, jarci snobovi, vage slabe na slatkiše

Ključne riječi

Komentara 2

UN
una1
15:22 14.10.2014.

Kod Djevica nema iznenađenja,probavne smetnje koje izaziva nervoza.Sitničarenje,pretjerana urednost i to bi bilo to:- ))

MD
mdma
10:14 13.10.2014.

a kravama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije