Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spačka je pogodila

Zoricu razbjesnio Big Brother - Skoro napustila kuću

big brother
Foto: PR FOTO
1/8
03.10.2015.
u 20:48

Rada bira Vesnu. Zorica bira Barbaru.Rada bira Luću. Zorica Tinu. Rada Gorana. Zorica bira Darka. Rada Ervina. Zorica Ivonu. Rada bira Branislava. Zorica bira Miku i Gibu. Rada bira Stefani i Miru, a kod Zorice ide Rade. No, timovi koje su odabrali bivaju zamijenjeni, odlukom Big Brothera pa tako Radin tim odlazi Zorici i obrnuto

 Da je Zorica dobro predvidjela kada je u sinoćnjoj emisiji uživo rekla Big Brotheru da prihvaća zadatak u kojem će se ona i Rada boriti za luksuzan budžet i imunitet sa svojim odabranim timovima, ali da ju je strah kakve će im spačke prirediti Big Brother - ispostavilo se točnim.

 Nakon što je Zorica pročitala zadatak stanarima, ona i Rada biraju svoje timove s kojima će se natjecati za luksuzni budžet ali i imunitet. Rada bira Vesnu. Zorica bira Barbaru.Rada bira Luću. Zorica Tinu. Rada Gorana. Zorica bira Darka. Rada Ervina. Zorica Ivonu. Rada bira Branislava. Zorica bira Miku i Gibu. Rada bira Stefani i Miru, a kod Zorice ide Rade. No, timovi koje su odabrali bivaju zamijenjeni, odlukom Big Brothera pa tako Radin tim odlazi Zorici i obrnuto!

 To Zoricu užasno razbijesni i počne plakati te govori da želi izaći iz Kuće i da nije toliki profesionalac da to izdrži. Odlazi u Ispovjedaonicu gdje plače Big Brotheru, no on joj kaže da je siguran da je ona za to sposobna, te da će izaći iz te priče kao pobjednik i da vjeruje u nju, ali da mora održati profesionalnu distancu.

>>Steffani i Vasići zajedno s ostalim stanarima, Big Brother kuću napustio Anton

>>Menadžer u solariju zavodi i Barbaru! Steffani večeras ulazi u kuću

Komentara 7

CO
cololonijaK
21:28 03.10.2015.

ovo je zadnje smece kod rtl-epa to gledaju oni koji neznaji nista.

MA
mamunamegalo
08:12 04.10.2015.

pmf= pe. rsko maj.unski fax

Avatar tnin
tnin
11:05 04.10.2015.

To što je netko diplomirao ne znači da je inteligentan. Stručnjaci su ipak dokazali kako je ovo štetno za razvoj inteligencije kod mladeži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije