Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Vesna već postala opaka konkurencija Zorici

Foto: Promo
27.09.2015.
u 17:36

Sigurni smo da će se Vesna i Zorica uhvatiti u koštac sa zadatkom za koji svi vjeruju da će obavljati upravo one, a majka Vasić više ne mora strahovati da će njezina djeca gladovati kao zadnjih dana

Nova stanarka BB kuće Vesna svima je poznata iz RTL-ova showa 3, 2, 1, kuhaj gdje je ostala zapamćena po svojim kulinarskim sposobnostima.

U skladu s time, jutros se prihvatila kuhanja kave za ostale stanare, a podijelila im je i nekoliko savjeta o odmrzavanju mesa. 

60-godišnja Zadranka zbog svojih je vještina u kuhinji na Facebooku dobila i grupu Vesnine kronike koja, kako stoji u opisu grupe, okuplja štovatelje gospođe Vesne i njezinih finih jela koja su neshvaćena i posebna uz mnogo uloženog truda.

BB ukućani su Vesninim ulaskom u kuću dobili i drugu vrsnu kuharicu i sigurno su time zadovoljni – tim više što je vrijeme gladovanja za ukućane prošlo. Šejkova više nema, a na raspolaganju im je ostatak luksuznog budžeta koji im je ostao od prošlog uspješno riješenog zadatka. To znači i puno hrane koja čeka da bude spremljena.

Sigurni smo da će se Vesna i Zorica uhvatiti u koštac sa zadatkom za koji svi vjeruju da će obavljati upravo one, a majka Vasić više ne mora strahovati da će njezina djeca gladovati kao zadnjih dana.

Što se još događalo u Big Brother kući ne propustite pogledati večeras od 20.10 sati. 

>> Big Brother kuću napustio Aleksandar Ralevićić

Komentara 3

GR
grodar
17:44 27.09.2015.

U 3,2,1 kuhaj je plakala svaki dan. A tu glumi starog majmuna

DU
Deleted user
18:44 27.09.2015.

Zmija.

VE
verrmaj
20:44 30.09.2015.

Jedno mi nije jasno da neko moze da gleda takovu blesavu emisiju koja nema nikakav sadrzaj ,gdje svi govore bez veze i da sve to moze da nam prikazuje RTL televizija , mislim da bi trebali napravit anketu gledanosti !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije