Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer puna iznenađenja

Steffani i Vasići zajedno s ostalim stanarima, Big Brother kuću napustio Anton

anton big brother
Foto: Screenshot
1/9
02.10.2015.
u 23:14

Splićanka Steffani Banić ponovo je s ostalim stanarima kojima su se pridružili i Rade i Rada Vasić. Nakon ulaska u kuću Veliki brat ukućanima je otkrio njihovu tajnu misiju.

Šesta emisija uživo protekla je u znaku iznenađenja za sve ukućane Big Brother kuće. Stanarima se ponovo pridružila Steffani za koju su mislili da je izbačena, a osim Splićanke u kuću su konačno ušli i supružnici Vasić koji su stanare cijelo vrijeme pratili iz tajne sobe. Glasovi publike odlučili su da će svoje sustanare, nakon Andree i Aleksandra, napustiti Anton

Tijek večeri pratite u nastavku:

Na beogradskom Košutnjaku domaćini Antonija Blaće i Sky Wikluh otovrili su šestu Big Brother emisiju uživo. Publici, ali i gledateljima ispred malih ekrana otkrili su da danas u kuću ulaze Vasići i Steffani Banić. Ostali ukućani o tome naravno ništa ne znaju.

Voditeljski dvojac podsjetio je gledatelje i da osim ulaska u kuću danas nas očekuje i jedan izlazak jednog nominiranog stanara Antona, Gorana ili Mike i Gibe.

Steffani Banić ponovo je s ostalim ukućanima! Stanari nisu krili oduševljenje njenim povratkom, no morali su biti tiho da Ervin ne čuje da se nešto događa. On je u to vrijeme bio u ispovjedaonici gdje ga je Veliki brat upitao nedostaje li mu Steffani i da li bi htio da se vrati u kuću. Simpatičan Sarajlija odgovorio je potvrdno nakon čega mu je Veliki brat postavio ultimatum. Ako Steffani uđe u kuću, Ervin će ju večeras napustiti. Za odluku je imao 60 sekundi. No i to mu je bilo previše jer je vrlo brzo rekao da pristaje na to da se Steffani vrati pa čak i pod cijenu njegovog izlaska. Big Brotheru priznao je da bi bio najsretniji kad bi zajedno mogli biti u kući. Nakon što je izašao iz ispovjedaonice uslijedio je još jedan šok- na kauču je sjedila Steffani. Vidno šokiran i iznenađen Ervin nije krio sreću zbog njenog povratka, a Veliki brat obznanio mu je da je ultimatum bio samo test i da će oboje ostati u kući jer ne želi razdvajati zaljubljene. 

 
KONAČNO ZAJEDNO! Pogledajte njihov susret!

KONAČNO ZAJEDNO! ERVIN I STEFANI! Pogledajte taj susret! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015

Nakon neočekivanog ulaska Steffani u kuću Ervina su potpuno preplavile emocije, pa je u jednom trenutku čak i zaplakao

 
Muško srce nije izdržalo! Ervin plače!

Muško srce nije izdržalo! Ervin plače! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015

U okviru tjednog zadatka Tina i Darko proglašen su savršenim parom i time su zaradili imunitet od nominacija idući tjedan. 

Rade i Rada Vasić stigli su među ukućane. Iznimno srdačnu dobrodošlicu priredila im je njihova velika 'suparnica' Zorica. Nedugo nakon ulaska ostalim ukućanima otkrivena je njihova tajna misija. Steffani se ukućanima odmah pohvalila da je sve događaje u kući cijelo vrijeme pratila iz 'tajne sobe' zajedno s Vasićima.

 
Šok i neverica! Rade i Rada ušli u kuću! Pogledajte reakcije u...

Šok i neverica! Rade i Rada ušli u kuću! Pogledajte reakcije ukućana! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015

Publika je odlučila da Anton napušta kuću Velikog brata. Njegov odlazak najviše je pogodio Barbaru koja je konstatirala kako 'najbolji ljudi odlaze iz ove kuće'. -Dobro se osjećam, znao sam da ću danas napustiti kuću- kazao je Anton nakon izlaska iz kuće. Iz BB kuće seli se u prenoćište Crvenog križa gdje inače boravi s obzirom da je beskućnik.

 
Ne može da zaustavi suze! Pogledajte ko je najteže podneo Anto...

Ne može da zaustavi suze! Pogledajte ko je najteže podneo Antonov odlazak. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015

>>Menadžer u solariju zavodi i Barbaru! Steffani večeras ulazi u kuću

>>Evo kako je Vesna reagirala na priču o Goranovoj zaručnici

Komentara 9

MO
mojazemlja
21:41 02.10.2015.

Bljak..

NA
nani30
08:30 03.10.2015.

Srbi nam okupirali portale,

BA
bakaslis
21:50 02.10.2015.

em gledas em komentiras ... a kao zagrazas se.. licemjei...ja i cura gledamo i uzivamo..i mozak na pasu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije