Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranojutarnji razgovori

Rada Vesni: 'Goran te ne gleda samo kao prijateljicu'

big brother
Foto: RTL
1/4
06.10.2015.
u 13:43

Rada je Vesni bacila „bubu u uho“ kazavši joj kako je uvjerena da i s njegove strane postoje simpatije koje nadilaze prijateljsku razinu

Jutro u Big Brother kući nekima je počelo uistinu rano. Rada i Vesna ustale su već u 5.30, skuhale kavu i pretresale aktualne teme iz kuće.

Prvo su komentirale kako su stanari neuredni, naročito Steffani, a onda se Rada dotakla teme s Vesnom i Goranom u glavnim ulogama. Analizirajući njihov odnos, Rada je zaključila kako nije sva krivnja na Vesni, koja je od ulaska u kuću vidjela samo Gorana, dok je sve ostale stanare ignorirala, zbog čega su ostali onda zaključili da je 59-godišnja Zadranka gajila simpatije prema Sarajliji još prije.

Rada je Vesni bacila „bubu u uho“ kazavši joj kako je uvjerena da i s njegove strane postoje simpatije koje nadilaze prijateljsku razinu. Vesna je sve to negirala tvrdeći da su oni samo prijatelji, ali osmijeh na njezinu licu ipak je pokazivao nešto drugo…

Da ne razmišlja previše o Goranu, Vesni će pomoći tjedni zadatak u kojem stanari podijeljeni u dva tima pripremaju zimnicu – jela karakteristična za zemlje u regiji. Danas su u Makedoniji i pripremaju pinđur.

Novosti iz Big Brother svijeta saznajte danas u dnevnoj emisiji u 21:10 sati na RTL-u!

>>Zorica i Mirjana žestoko se posvađale prije spavanja

>>Darko priznao Big Brotheru da je zaljubljen u Tinu

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
13:59 06.10.2015.

Da imam babu Vesnu od sramote bi pobjegao iz domovine.Zar nam je nije bilo dosta u kuharskom takmicenju?Spletkarosica,antipaticna,a sad vidimo da je oronula baba i nimfomanka.

RI
rikavac
18:53 06.10.2015.

Pa zar iko normalan ovo moze gledat? Tek sad vidis kolko u hrvatskoj ima retardirani ljudi koji ovo mogu gledat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije