Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother vidi sve

Pali poljupci: Romano i Marina razmjenjuju nježnosti dok Saša gleda

 Big Brother
Foto: RTL Screenshot
1/8
29.05.2016.
u 13:18

Fotografija Marinina zaručnika Saše i dalje stoji na zidu preko puta njenog kreveta, ali Romano i ona nesmetano uživaju u međusobnim zagrljajima i poljupcima

Ljubavni par Big Brothera Marina i Romano sve više se opuštaju pred kamerama. Manekanka je Splićanina nedavno poljubila u mikrofon da svi čuju, a zatim i u usta.

Fotografija Marinina zaručnika Saše i dalje stoji na zidu preko puta njenog kreveta, ali Romano i ona nesmetano uživaju u međusobnim zagrljajima i poljupcima. Pogledajte OVDJE.

Bivši nogometaš Big Brotheru je priznao da se tijekom boravka u Kući dogodilo i više od poljupca, ali nije otkrio detalje.

Foto: RTL Screenshot

Foto: RTL Screenshot

Inače, Marini zaručnik Saša već je raskinuo zaruke, a manekenki poručio da se odseli iz države jer neće moći trpiti osude društva kada izađe iz Kuće.

>> Bivši Marinin zaručnik: 'Neka skine taj prsten, uzme novce i odseli iz države!'

Komentara 11

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:51 29.05.2016.

Meni ovo sve skupa toliko nevjerovatno, da pomišljam kako je sve to skupa dogovoreno između njih troje. Kako bi bili zanimljivi gledateljima, poslije dijele plijen na tri jednaka djela..... ili jednostavno toliki propuh u glavi, da se riječima ne može izreći, živjeti s nekim 5 godina i još k tome podleći nekome tko je ispod svake razine pristojnog muškaraca. Al valjda su to takve žene.

BJ
Bjelovar112
15:17 29.05.2016.

a i nije skupa izda nju kosac za 20 kuna toliko kostaju 2 litre Pive sve je reka sto znjom radi

ZR
Zrinka5
22:42 29.05.2016.

Nikako ne razumijem da se jedne dnevne novine bave dnom dna medijskog manipulativnog i zaglupljujućeg programa kao što je Big Brother.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije