Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispala van

Mirjana napustila BB kuću, Goran prebačen u tajnu kuću - evo tko ga je tamo dočekao

Big Brother
Foto: RTL
1/4
27.11.2015.
u 23:30

Goran je dobio najviše glasova u nominacijama pa je i on izašao iz BB kuće, ali je otišao u tajni dio kuće gdje su u početku showa bili Vasići

Mirjana je ispala iz Big Brother kuće. Gledatelji su njoj dali najmanje glasova pa je morala napustiti kuću. Kada je izašla van, Mirjana je kazala kako Radu vidi kao pobjednicu showa, dok je za Zoricu rekla da se ponaša prema drugima kako se drugi ponašaju prema njoj.

– Jedva sam čekala da izađem, postalo mi je jako dosadno – rekla je dobro raspoložena Mirjana nakon izlaska iz kuće.

Osim Mirjane, voditelji Antonija Blaće i Sky su gledateljima priopćili kako će još jedan stanar izravno izaći iz kuće, odnosno onaj tko dobije najviše glasova u nominacijama. Stanari su najviše glasova dali Goranu.

Goran je tako napustio BB kuću, no nije izašao van nego u tajni dio kuće u kojem su na početku showa bili Vasići. Ondje ga je čekala bivša stanarka Vesna. Iako njegova prvotna reakcija nije odavala veliko oduševljenje, na kraju je ipak zagrlio Vesnu te joj poručio da je ona najveće dijete koje je ikad upoznao, piše RTL.

>> Goranova zaručnica Lejla rekla što misli o njegovim poljupcima sa Steffani

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:10 28.11.2015.

Evo nekidan i od moje tetke kćer napusti kuću, ona muž i troje dice zajedno sa njima, odoše u podstanare, lokacija trenutno nepoznata, kažu nije im ugodno, neka im sa srićom bilo, znam ja da nije vezano sa temom, all eto samo da javim, mislim ono da ste upoznati sa trenutnom situacijom, čujemo se do sljedećeg javljanja....

Avatar mlijeko
mlijeko
00:33 28.11.2015.

Kako je veliki brat pametan. Znao je da će stanari izbaciti Gorana pa je doveo Vesnu. Ovaj BB mi liči na natječaje u našim državnim institucijama i javnim poduzećima. Svi znamo kada se otvori natječaj za koga je otvoren ii tko će biti primljen a ipak se jako puno nezaposlenih jave jer misle da je natječaj pošten. Tako i u BB. Svi se nadaju nagradi a zna se tko će je dobiti....

TO
tonimohave
00:11 28.11.2015.

Hrvatska je kriscanska zemlja, cemu ova prostitucija na televiziji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije