Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Steffanina majka na mukama: Ervin je 'ajme, majko', nadam se da će Steffani progledati

big brother
Foto: RTL
1/8
06.10.2015.
u 18:20

– Ervin je pi..a. Nije se zauzeo za curu. Ona se ispričala, a on ne može ni dvije proširene rečenice složiti. Taj dečko je "ajme, majko", Nadam se da će Steffani progledati – rekla je Katja

Majka BB kandidatkinje Steffani Banić komentirala je najnoviji incident u kući, kada je Rade Vasić verbalno napao njezinu kćer, ali i Ervina Mujakovića.

Dok se Steffani ispričavala, a Vasićev sin pokušao spriječiti oca u napadu na nju, Ervin je ležao i šutio. Poslije se požalio stanarima da ga je sram. Steffanina majka Katja je ljuta i nada se da će Steffani progledati. Za 24sata nije imala lijepih riječi za mladog Sarajliju.

– Ervin je pi..a. Nije se zauzeo za curu. Ona se ispričala, a on ne može ni dvije proširene rečenice složiti. Taj dečko je "ajme, majko", Nadam se da će Steffani progledati – rekla je Katja. Dodala je da Rade ne može ljude u kući zlostavljati. Na Vasiće se naljutila i Steffanina sestra Kristina. Neprimjereno je komentirala braću Vasić, ljutita zbog komentara na račun njezine sestre. 

>>Rade nakon incidenta: Steffani je obična uličarka, neka čekaju sa seksom

>>Vasićima prekipjelo: Napali Steffani i Ervina zbog intimnih odnosa pred drugim stanarima

Komentara 19

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:59 06.10.2015.

Kakva majka takva i kćer

DU
Deleted user
18:55 06.10.2015.

A Stefani je svetica!Hahaha!Sramota za sve zene,nisu ni druge u bb bolje!

TA
tarzan
18:59 06.10.2015.

marš u pi.materinu svi odreda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije