Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće prijateljstvo u Big Brotheru

Kad vide Vesnu na ekranu, kći i unuka prebace na drugi kanal

vesna bartolić
Foto: RTL
1/8
02.10.2015.
u 11:19

Vesnina kći Maja kaže da se s mamom odlično slaže, ali njezinu reality avanturu u RTL-ovoj emisiji ne želi komentirati...

Suprotno svim očekivanjima, 22-godišnja animir-dama Mirjana Praizović svojim luckastim i slobodnim ponašanjem u Big Brother kući nije privukla toliku pažnju gledatelja i ukućana koliko 59-godišnja domaćica iz Zadra Vesna Bartolić.

Ljubomorni sustanari

Vesnin prisan odnos sa 12 godina mlađim Goranom Todićem, sudeći po komentarima na službenoj stranici reality showa i forumima, gledatelji osuđuju. Smatraju sramotnim što se neprestano grli, ljubi i mazi s Goranom, a sličan stav imaju i stanari BB kuće. Za komentar o Vesninu boravku i ponašanju u Big Brotheru zamolili smo njezinu kćer Maju Pribanić koja je odlučno rekla: – Ne želim komentirati mamin boravak u Big Brotheru niti to pratim.

Iako nerado govori o majčinoj reality avanturi, o odnosu s njom govori rado. – S mamom imam odličan odnos. Ona živi sa mnom i s mojom kćeri, odlična je kuharica, rado gleda televiziju i prati realityje zbog čega je već i sudjelovala u showu "3, 2, 1 kuhaj" – kaže Maja. Podrijetlom iz Delnica, Vesna živi u Zadru, udana je, ali već 11 godina ne živi sa suprugom s kojim je, kaže, i dalje u prijateljskim odnosima. Jedno vrijeme radila je na kruzerima, bavila se pedikurom i manikurom. Smatra da je najvještija u kuhinji i sanja o tome da će jednog dana otvoriti svoju konobu. Prije ulaska u BB kuću izjavila je kako ne isključuje mogućnost da će joj se u ovom realityju dogoditi i ljubav, a ulaskom u kuću odmah je pokazala simpatije prema Goranu. Dok ostali ukućani u njezinu očijukanju s Goranom vide naznake ljubavi, Vesna i Goran pred kamerama neprestano tvrde da je riječ o prijateljstvu na koje su ostali ljubomorni.

– Tko bi rekao da ćemo se naći ovako, u ovoj ludoj kući... Život piše romane. Ružne, lijepe, svakakve. U ovom slučaju, za mene i tebe napisao je nešto lijepo – rekla je Vesna Goranu u jednom od trenutaka kada su izmjenjivali nježnosti. Rekla mu je da je u Big Brother došla samo zbog njega.

– Gledatelji sada očekuju drugu Steffani, vidiš kako nas kamere prate. Ljudi ne mogu raspoznati prijateljstvo. Imaju krivu percepciju u glavi, oni ne znaju što propuštaju. Ti si jedina osoba s kojom se ovdje vrijedi družiti. Sve ćemo raditi zajedno – šaputala je Vesna Goranu jedno jutro u krevetu. To što se Vesna neprestano grli i mazi s Goranom, nije ništa loše – kaže Goranova zaručnica Lejla Zečić.

Manipulira osjećajima

– Kao diplomirana biologinja i buduća doktorica prirodnih znanosti, ne vidim ništa loše u simbiozi između gospođe Vesne i Gorana. Njihov je odnos pozitivan jer nakon 24 dana boravka u kući prvi put vidim svojeg Gorana nasmijanog. Svojim slaganjem od drugih ukućana na sebe navlače trač i pogrdne riječi – kaže Lejla. Njezina zaručnika stanari BB-a opisuju kao velikog manipulatora koji je s Vesnom blizak samo kako bi pridobio simpatije gledatelja. Goran je nominiran i večeras bi mogao biti izbačen iz kuće, strpljenje mu lagano popušta pa ni prema Vesni više nije tako blagonaklon i prijateljska ljubav polako puca...

>>Evo kako je Vesna reagirala na priču o Goranovoj zaručnici

>>Vesna zavodi Gorana: Budi kraj mene, volim kad se smiješ

Komentara 9

CV
cvisic
11:49 02.10.2015.

ovako piše na big brother-ovom portalu...Goran ili Go Go Base kako ga zovu sada je umirovljeni tjelohranitelj i kaže da nije imamo nikakve bliske odnose sa Berluscconijevom ženom iako je bilo nekih glasina. Naglašava da je s klijentima imao profesionalan odnos. .. eto sad gledamo kakav je to odnos bio hahahahahahaaaaaaaaaa

MR
MRUDante
12:19 02.10.2015.

fuj.

Avatar patkovic
patkovic
20:16 02.10.2015.

ona jadna jedva čeka ko prvi pita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije