Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buduća mladenka

Ines zbunjena i provjerava s Fabijom što su to zavjeti!

big brother
Foto: RTL
1/6
30.05.2016.
u 13:43

Onda kada se dvije srodne duše pronađu i odluče na zajednički život, moraju napisati svoje bračne zavjete. Upravo taj zadatak dao je Big Brother budućim mladencima.

Big Brother je dao budućim mladencima novi zadatak – moraju razmisliti što si žele reći prije nego što zaplove u bračnu luku i napisati svoje bračne zavjete.

Ima li išta ljepše nego kada se pronađu dvije srodne duše i odluče zaploviti u bračne vode?! Svatko ima svoje spoznaje o ljubavi, no jedno je sigurno – vaša bolja polovica upravo je ona koja vam ulijeva svakodnevnu snagu, koja je oslonac u svakoj vašoj tuzi te upravo ona koja vam svako jutro izmami osmijeh na licu, piše RTL.

Onda kada se dvije srodne duše pronađu i odluče na zajednički život, moraju napisati svoje bračne zavjete. Upravo taj zadatak dao je Big Brother budućim mladencima. 

– Dobro razmislite što si želite reći prije nego što uplovite u bračnu luku. Pokraj vas su papir i olovka, razdvojite se i napišite svoje zavjete. Napišite što vam je na srcu! – rekao je Big Brother. 

Sudeći prema Inesinom izrazu lica, ništa joj nije bilo jasno, a u to smo se uvjerili i njezinom izjavom.

– Dakle, zavjet je kao izjava ljubavi, tako nešto, jel'? Moram li je obećavat'? – upitala je zbunjeno Ines. Čini se kako Fabiju nije bilo drago što je Ines postavila takvo pitanje.

>>Nakon novčane ponude, prvi brak u Big Brother kući? Ines: Bliže smo strani 'da'

Komentara 3

LE
LeonardS
14:22 30.05.2016.

Cura je izvor inteligencije...

RI
rikavac
16:13 30.05.2016.

koje god usao u BB su izvori,inteligencije i ogranicenosti a i ti koji su smislili ovaj realiti mazak im je manji od kokosijeg. Ti svi sponzori i ko to sve finacira da gledamo kur:..i drolje,na tv i na kraju im se,plati za nastup bolje bilo da,je,donirao javnim kuhinjama da se nahrani narod nego,da,gledamo u udarnim terminima psovanje seks i svakojake bljuvotine.,Samo,rec Fuj,Fuj za producente.

Avatar ivo587
ivo587
17:13 30.05.2016.

Sve je to show, sve za pare, sve za slavu sve za marketing, marketing je marketing makar bio i loš. Najveće b..ale su oni koji to gledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije