Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena plana

Šok i nevjerica u BB kući: Ines i Fabio otkazali vjenčanje!

big brother
Foto: RTL
1/5
31.05.2016.
u 14:05

Mladenci su od vjenčanja odustali zbog nove odluke Velikog brata

Big Brother pozvao je Ines i Fabija u ispovjedaonicu kako bi im otkrio novi podatak vezan uz njihovo vjenčanje.

Naime, planiranje i financiranje svadbenog slavlja nije jeftino, stoga je Big Brother odlučio da troškove tuluma nakon izrečenog ''da'' snose sami mladenci. Tako bi njihova nagrada od 250 tisuća kuna bila umanjena za 90 tisuća kuna, javlja RTL.

Nakon što su doznali ove novosti, Ines i Fabio ostali su zatečeni. Samo koja minuta premišljanja bila je dovoljna da odustanu od daljnjih priprema i razmjene bračnih zavjeta te su se dogovorili kako ostalim stanarima neće reći prave razloge otkazivanja. Što se točno dogodilo, možete pogledati ovdje.

>>Nakon novčane ponude, prvi brak u Big Brother kući? Ines: Bliže smo strani 'da'

Komentara 11

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:14 31.05.2016.

Ak nije kulinarksi show, onda je Big Brother, ako nije on, onda je Supertalent show, svi bi u ovoj državi bili kuhari, pjevači i mukte instant zvijezde, više nitko ne želi da radi..

MR
MRUDante
14:15 31.05.2016.

smeće.

Avatar mlijeko
mlijeko
14:57 31.05.2016.

Cijeli šou je unaprijed izrežiran...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije