Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Goranova zaručnica Lejla rekla što misli o njegovim poljupcima sa Steffani

big brother
Foto: RTL
1/2
27.11.2015.
u 17:03

Ne čudi me uopće što se tamo događa, a Steffani je Goranov prijatelj kao i moj. Pa ovo je reality show, ne zaboravimo to, komentirala je Lejla

Dok se mnogi pitaju što se događa s Goranom i Steffani te razvija li se u Big Brother kući nova romansa, Goranova zaručnica Lejla ima odgovor na njegovo ponašanje i poručuje kako je sve to samo igra.

– Ja mislim da sam dovoljno rekla time što sam ušla u kuću. Ne čudi me uopće što se tamo događa, a Steffani je Goranov prijatelj kao i moj. Pa ovo je reality show, ne zaboravimo to – rekla je Lejla, piše RTL.

Dodala je kako Goran samo igra igru.

– Sve je to igra i svi oni igraju svoje igre, pa tako i Goran. Ne bih bila s njim četiri godine u vezi da se ovako kako se ponaša u kući ponaša i izvan nje – kaže Lejla.

Na pitanje bi li joj smetalo da Goran ipak "zgriješi" sa Steffani i je li njihova ljubav jača od toga što bi se eventualno moglo dogodilo između njega i Steffani, Lejla kaže da ne sumnja u njihovu ljubav.

– Naša ljubav je preživjela veće stvari od jednog reality showa, nitko ne može samo tako stati između nas – rekla je Goranova zaručnica dodajući da će Steffani, kad izađe van, dočekati kao prijatelja.

>> Steffani i Đole noć proveli ljubeći se na krevetu do Steffanine mame

Komentara 7

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:49 04.12.2015.

nije ona zaručnica, ona mu je verenica, dajte je pitajte...

IH
ivan.horvat031
11:13 28.11.2015.

Ona bi očito pila kavu u troje.

LE
LeonardS
10:00 28.11.2015.

Curo ti si kao i on , oboje u opancima, iz njega zlo izlazi a ti nisi daleko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije