Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Ervin otkrio Ivoni da ga se Barbara dojmila više od Steffani

big brother
Foto: Screenshot
1/10
08.10.2015.
u 13:21

U Big Brother kući nikad nije dosadno, a neke veze između stanara počinju nalikovati na meksičke sapunice.

Ervin je tako prije tuluma s Ivonom podijelio što on misli o Barbari, rekavši kako je to djevojka koja je ostavila najveći utisak na njega, dok je za Steffani rekao samo da je u redu.

Ivona ga je tijekom tuluma tješila kako će sve biti u redu, a on ju je zamolio da nikome ne širi ono što je saznala. Izgleda kako je Steffani od samog početka bila u pravu te da se njenom ljubavniku uistinu sviđa atraktivna Riječanka. Već tradicionalno, splitska vampirica se napila na tulumu pa joj je Ervin morao pomoći da dođe do kreveta.

No, prije toga uspjela se porječkala s osjetljivom Vesnom koja je ponovno zaplakala u Ispovjedaonici i priznala kako joj teško padaju napadi na njenu ličnost. Što se dogodilo te zbog čega je Vesna zaplakala te je li Ervinova tajna ostala skrivena, ne propustite pogledati večeras, na RTL-u, od 21 sat. 

>>Darko priznao Big Brotheru da je zaljubljen u Tinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije