Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna misija

Bivši stanari Big Brothera Rina Dehni i Alen Macinić ulaze u Kuću!

Rina Dehni i Alen Macinić ponovno ulaze u Big Brother kuću
Foto: PR FOTO
1/3
29.04.2016.
u 15:45

Ovaj je tjedan stanarima bio paklen i pun neugodnih iznenađenja. Večeras će konačno doznati je li njihovoj muci došao kraj i jesu li prošli tjedni zadatak

Sjećate se Rine Dehni i Alena Macinića? Dio najpoznatije ekipe stanara Big Brother kuće vraća se na mjesto zločina! Nakon Alenova vatrenog krštenja u prvoj ikad emitiranoj sezoni Big Brothera u Hrvatskoj i Rinine tajlandske avanture, ovaj osebujan, zabavan i zanimljiv par ponovno ulazi u najslavniju Kuću.

Rina i Alen će se poput ostalih stanara boriti za bogatu nagradu, ali će u prvom tjednu svog boravka u Kući imati i posebnu misiju! Ovaj je tjedan stanarima bio paklen i pun neugodnih iznenađenja. Večeras će konačno doznati je li njihovoj muci došao kraj i jesu li prošli tjedni zadatak. O tome im, naime, ovisi budućnost u Big Brother kući. Ako su svi strahovi i Fabiova tajna misija uspješno svladani, stanare čeka tjedan u raju. Ako nisu, pakleni tjedan će se pretvoriti u paklenih četrnaest dana. 

Prije tjedan dana stanari su odradili i svoje prve prave nominacije, a večeras ćemo saznati za koga će od petero nominiranih završiti reality avantura. U borbi za ostanak u Kući su Tamara Posavčić, Ivica Trušček, Marina Raguž, Violeta Terček i Romano Obilinović kojemu neće biti lako ako večeras izađe. Naime, u goste našoj Marijani Batinić u BB studio dolazi Saša Muhek, zaručnik Marine Raguž, koji će sigurno imati što reći na činjenicu da su njegova draga i splitski nogometaš u posljednje vrijeme u Kući i više nego bliski.

U goste nam stiže i njihov donedavni sustanar Branimir Kamber, a što će reći o svojevoljnom izlasku i hoće li pakleni tjedan završiti vatrenim raspravama u studiju, ne propustite pogledati večeras u 22:00 u Big Brother emisiji uživo, samo na RTL-u!

A ovako je, prije desetak godina, izgledao ulazak u prvu sezonu domaće verzije showa:

 

>> Rina se skinula, Mrkvica radi kao asistent direktora, a Deša se kaje zbog ulaska u show

>> Uvijek ću ostati isti Alen!

Komentara 3

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
16:59 29.04.2016.

Osobe koje prate ovu emisiju i pišu o njoj definitvino su u mentalnom smislu u životu na križanju krivo skrenuli!

LE
LeonardS
17:30 30.04.2016.

Vrapće , poželjna destinacija ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije