Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prve nominacije

"Zorica je gotova sa živcima i mama joj se osvećuje, Luki fali seks, a Barbara je konkurencija"

04.09.2015., Beograd, Srbija - Druga vecer nove sezone reality showa Big Brother. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
09.09.2015.
u 22:42

U Big Brotheru večeras su prikazane i prve nominacije. Obitelj Vasić nominirala je sustanare Zoricu, Luku i Barbaru

U Big Brotheru su održane i prve nominacije. Stefani, Goran, Ivona i Branislav proglašeni su novim slugama, a Darko, Barbara i Zorica su među gostima.

Osim toga, održan je izbor za Miss BB kuće. Missicom je proglašena Barbara Šegetin, dok je prva pratilja Zorica, a druga Andrea. Zoricu je titula ganula do suza, a namjera Luke Mišnića da proglase Zoricu pobjednicom kako bi joj digli moral u potpunosti je uspio. Tada su uslijedile nominacije stanara, koje se na kraju nisu uračunale. Big Brother sve je poništio i dao da obitelj Vasić odluči koga nominirati. Stanari su najviše glasova za nominacije dali Goranu i Steffani. Najosebujnije objašnjenje za nominaciju dao je, pak, Luka kada je nominirao Tinu. Ne samo da mu je draga, već mu se sviđa pa bi ju eliminirao kako ne bi imao problema s djevojkom.

Obitelj Vasić nominirala je Zoricu, Barbaru i menadžera Luku. Objasnili su otvoreno koga su i zašto nominirali.

– Žena je pod pritiskom, gotova je sa živcima. Ovo joj je bio dovoljan marketing. A i mama ima neku osvetu protiv nje, bile su u realityju već zajedno – objasnili su braća Vasić nominaciju Zorice. Druga osoba koju su nominirali bila je Barbara. Nju su nominirali jer smatraju da im je velika konkurencija. Iako cijene Barbaru, obitelj Vasić smatra da je bi ona mogla napraviti problem ili skandal koji bi je napravio još popularnijom među narodom. Treći na redu bio je Luka. – Dobar je, ali ima djevojku, dosadan je i fali mu seksa – rekli su članovi obitelji Vasić.
 

 

"Konkurenciju eliminisati"#VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. rujan 2015

>>Otkrivena zajednička prošlost obitelji Vasić i Zorice!

>>Ervin tješio Steffani: Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe, fališ mi

Komentara 10

Avatar marijaija
marijaija
09:53 10.09.2015.

Da je sve vezano uz rtl televiziju dno, zna vecina. Ali i da ce vecernjak ici po tom mulju, za vecinu je iznenadjenje. Zar da pratite najnize strasti ovih likova??? Bijedno.

DU
Deleted user
09:23 10.09.2015.

Molim VL da prestane objavljivati vijesti o tim bolesnicima. Tko hoce neka ih gleda, ali molim da nas prestanete terorizrati s tim glupostima i na portalima!

MR
MRUDante
09:57 10.09.2015.

e to je zabava po mjeri VL-a...da ste ozbiljne novine tom smeću od emisije ne bi dali niti slovo medijskog prostora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije