Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odzvonilo reality showu

Ruši se luksuzna Big Brother kuća na Košutnjaku!

big brother kuća
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/10
07.10.2015.
u 11:08

Beogradski gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će prostor na kojem je trenutno smještena BB kuća biti namijenjen djeci za razonodu i rekreaciju kao što je i zamišljeno u početku.

Beogradski gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić najavili su da će iduće godine biti srušena kuća Velikog Brata smještena na beogradskom Košutnjaku.

-Više je služio za Velikog brata i razne realityje, a ne za ono čemu je prvobitno namijenjen. Sada ga vraćamo djeci, da se ovdje rekreiraju, bave sportom, obrazuju i provode slobodno vrijeme- kazao je gradonačelnik Beograda.

Vijest o rušenju najpoznatije reality kuće u regiji potvrdio je i gradski menadžer Goran Vesić za srpski Telegraf.

- Ukinuti ćemo prostor za reality programe, tako da od 1. travnja iduće godine ovdje više neće biti kuće Velikog Brata. Također se vode imovinsko-pravni sporovi s nekoliko poduzeća koja se nalaze u “Pionirskom gradu”, a kojima tu nije mjesto. Tajništvo za komunalno-stambene poslove od iduće godine preuzima održavanje zelenih površina, dok će “Parking servis” kupiti 100 bicikala koji će biti na raspolaganju djeci koja budu ovdje boravila- objasnio je Vesić.

Kuća na Košutnjaku izgrađena je 2006. godine kad je prikazana prva sezona Big Brothera. Trenutno se u njoj snima nova sezona koja je započela 4. rujna, a ovo je drugi Big Brother u kojem sudjeluju Hrvati. 

>>Steffani zbog odnosa s Ervinom pije tablete za smirenje i hoće van iz BB kuće

>>Rade nakon incidenta: Steffani je obična uličarka, neka čekaju sa seksom

Komentara 2

RI
rikavac
17:18 07.10.2015.

svaka cast treba sve te kuce i nastambe srusit da se nemoze nijedan realiti odrzavat i to zakonom zabranit jer to je skup sljama ,otpada ,drogerasa i propalih ljudi koji sa tim zele da naprave sebi reklamu. Tu nema cega nema od vrijedjanja psovnja ,seksa tuca i to se stavi na udarni termin tako da i djeca mogu gledat. Minirat sve i zabranit zakonom.

BA
barn2
19:05 07.10.2015.

znaci dolazi krak glušostima,konacno da se ta lics koristi u pažetnoje svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije