Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u BB kući

Alen podivljao na Kocku: 'To ti neću oprostiti!'

big brother
Foto: RTL
1/3
26.05.2016.
u 22:20

Suze i bijes izmjenjivali su se na Alenovom licu! Ponašao se kao pravi kralj drame te krenuo duboko disati kako bi sam sebe smirio

Kockina tajna misija da presoli bolonjez koji je Rina spremala za ručak, a da to nitko ne primijeti, je uspjela. No, iako im je na kraju Kocka priznao da je morao to napraviti, neki stanari, točnije Alen, nisu bili zbog toga oduševljeni, piše RTL.

Rina mu je ponudila da pojede iz njezinog tanjura jer on nije toliko posoljen, no Alen je odbio odmahujući rukom kao prava diva. -Neću jesti ništa pa makar se srušio! To ti neću oprostiti Kocka! Budi siguran u to! - poručio je Alen i umalo zaplakao. Iako su mu svi stanari objašnjavali kako nije kriv Kocka, te da je on samo ispunjavao tajnu misiju, Alen je ostao pri svome da Kocki neće nikada oprostiti. 

Suze i bijes izmjenjivali su se na Alenovom licu! Ponašao se kao pravi kralj drame te krenuo duboko disati kako bi sam sebe smirio. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

>>Nakon novčane ponude, prvi brak u Big Brother kući? Ines: Bliže smo strani 'da'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije