Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan policije

Policajci biciklijadom promovirali zdrav način života

Dan policije
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
23.09.2014.
u 18:35

Te bicikle policiji su donirali Grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija, a kad god to vremenske prilike dozvoljavaju, na terenu su s biciklima – kazao je zamjenik načelnika policijske uprave Ivica Ostrun

Uz Dan policije i blagdan Sv. Mihovila PU Brodsko-posavska organizirala je još jednu uspješnu policijsku biciklijadu. Promovirajući zdrav, sportski način života, na rutu od 40-ak kilometara biciklima se uputilo trideset policijskih službenika, a bicikliranje su započeli pred zgradom uprave u Mažuranićevoj te nastavili vožnju ulicama grada i okolnim mjestima.

Krajnje odredište bilo je na rekreacijskom centru "Migalovci", gdje su nastavili druženje. Biciklijada je uvod u ovogodišnje obilježavanje Dana policije. Središnji program za Brodsko-posavsku županiju bit će održan u četvrtak 25.rujna, a ovaj put domaćin je općina Garčin. U planu je i atraktivna pokazna vježbu interventne policije kojom građanstvu žele prezentirati što to sve i kako policija radi te čime raspolaže.

– Namjera nam je biciklijadom poslati poruku Brođanima i svim žiteljima naše županije da je isplativije i zdravije voziti se biciklom, no automobilom. Četrdesetak kilometara vožnje odličan je kondicijski trening, iako većina naših policijskih službenika koji se rekreativno bave ovim sportom, vozi relacije i od više od stotinu kilometara. Dio njih svake godine sudjeluje u maratonima, primjerice od Vukovara do Dubrovnika, na što smo izrazito ponosni. Osim kolega policajaca i kolegica policajki s nama su danas na biciklijadi bili i policijski službenici koji i inače ophodnu djelatnost obavljaju na službenim biciklima. Te bicikle policiji su donirali Grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija, a kad god to vremenske prilike dozvoljavaju, na terenu su s biciklima – kazao je zamjenik načelnika policijske uprave Ivica Ostrun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije