Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pripremajte se, Večernjakovu biciklijadu vozimo 4. lipnja

30.05.2015., Zagreb - Sa sjevernog parkiralista NSK startala je 33. Vecernjakova biciklijada ciji je cilj na Bundeku.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
14.05.2016.
u 10:38

Lani je na ruti dugoj 10 kilometara na Večernjakovoj biciklijadi vozilo 1460 biciklista svih dobi

Proljeće je i odlučili ste se za vožnju biciklom?

Zašto vam to ne bi postala dnevna ili barem tjedna rutina, a potom biste kondiciju mogli provjeriti i na Večernjakovoj biciklijadi, koja će se održati 4. lipnja, te uživati u nezaboravnom druženju. Vožnja biciklom je višestruko korisna, za zdravlje, očuvanje okoliša, a idete li biciklom na posao, i za vaš džep. Pritom trošite kalorije, oblikujete mišiće, vožnja biciklom čuva zglobove i srce te vam daje životnu energiju. Odlučite li se za odlazak na posao biciklom, istraživanja govore da možete, putujući desetak kilometara u jednom smjeru dva puta tjedno, potrošiti čak 3000 kalorija.

To je više od pola kilograma mjesečno pa će vam vožnja biciklom pomoći i u formiranju figure. Lani je na ruti dugoj 10 kilometara na Večernjakovoj biciklijadi vozilo 1460 biciklista svih dobi, a vjerujemo da će nam se ove godine pridružiti još više sudionika. Detalji o biciklijadi uskoro...

Foto: VLm

Komentara 4

Avatar links
links
08:19 16.05.2016.

jeste nabavili 5 xl kacigu za vašeg seljonačelnika

ZA
zambezi
12:55 15.05.2016.

Jel to članak o biciklijadi,za koju nismo saznali gdje će bit ili o zdravom pedaliranju?

TE
texas
23:28 15.05.2016.

da me ne blokirate malo malo po 2 dana,došo bi ja. al ovako a aaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije