Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Večernjakovoj biciklijadi

Druženje s obitelji i prijateljima pozitivno utječe na vaše zdravlje

večernjakova biciklijada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
24.05.2016.
u 10:27

Znano je da je bicikliranje višestruko korisno i za ekologiju i vaše zdravlje pa čak i kao ušteda ako bicikl odaberete kao glavno prijevozno sredstvo

Da je bicikliranje popularno, potvrđuje i činjenica da se naša biciklijada održava po 34. put. Stoga dođite u subotu, 4. lipnja, i povedite prijatelje i obitelj jer vas očekuje dobra zabava.

Ruta biciklijade

Početak rute je na parkiralištu Nacionalne i sveučilišne knjižnice (istočna strana prema fontanama) u 11 sati. Od Nacionalne se ruta nastavlja Slavonskom avenijom prema Savskoj cesti. Sa Savske se skreće u Ulicu grada Vukovara i vozi prema Heinzelovoj ulici.

S Heinzelove se ruta nastavlja Radničkom cestom pa Capraškom i Velikogoričkom ulicom, Ulicom I. gardijske brigade Tigrovi i grada Chicaga te se Miševečkom ulicom nastavlja na Ulicu Marina Držića kojom se priključuje na Aveniju Marina Držića.

Nakon Mosta mladosti ulazi se u Ulicu Damira Tomljanovića Gavrana i ruta se završava na jezeru Bundek, na šljunčanom parkiralištu na istočnoj strani jezera.

Ovogodišnja ruta bit će dugačka 12 kilometara te vas molimo da djecu mlađu od 9 godina vozite na svojim biciklima u sjedalici s primjerenom zaštitnom opremom.

Zabava na Bundeku

PIK Vrbovec pobrinut će se da nadoknadite izgubljenu snagu, a bogat zabavni program pružit će zabavu za cijelu obitelj.

Sve sudionike očekuje i tombola na kojoj mogu osvojiti vrijedne darove kao što su novi bicikl MTB Xplorer Greed 9.6 koji daruje Explorer Life ili jedan od paketa biciklističke opreme koje je za sudionike biciklijade pripremio Giant.

Ove godine našu biciklijadu podržavaju Intersport, HEP, Biolab, Wüstenrot, Thule, Hell Energy Drink i Dacia.

Biciklijada se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Biciklijadu vozite na vlastitu odgovornost.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije