Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CES 2014

Viziov TV od 120 inča najveći na svijetu

Vizio
Vizio
09.01.2014.
u 15:55

Televizor je dio Viziove serije reference, a na tržište dolazi u drugoj polovici godine

Američka tvrtka Vizio na ovogodišnjem se CES-u istaknula s dva 4K-televizora, prenosi Mashable.

Prvi je zanimljiv po tome što ima najveći ekran od Ultra HD pametnih televizora. S dijagonalom od 120 inča veći je čak i od Samsungova 110-inčnog Ultra HD-a koji je izazvao veliku pozornost na CES-u. Televizor je dio Viziove serije Reference, a na tržište dolazi u drugoj polovici godine.

Drugi proizvod nalazi se na drugom kraju cjenovnog spektra. Riječ je o jednom od najjeftinijih 4K-televizora na tržištu. Uređaj iz serije P stoji 999 dolara, a ima zaslon od 50 inča. Serija također nudi i nešto veći televizor sa 70-inčnim ekranom.

>> Las Vegas: LG predstavio televizor od 70.000 dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije