Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dva sata

Proradio WhatsApp, korisnici mogu odahnuti

Pao je WhatsApp, korisnici ne mogu slati poruke
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
25.10.2022.
u 11:13

Čini se kako su poteškoće s popularnom aplikacijom sada uklonjene, a službenog objašnjenja još uvijek nema.

Problemi s WhatsAppom trajali su malo više od dva sata, a na stranici Downdetector korisnici su probleme počeli prijavljivati nešto prije 9 sati.

Budući se radi o izrazito popularnoj aplikaciji za dopisivanje, koju koriste milijuni ljudi diljem svijeta, ubrzo je nastala panika. Prijava o problemima je bilo sve više. 

U aplikaciji se naime mogla napisati poruka i poslati, ali ona nije stizala do drugih korisnika. No čini se kako su poteškoće sada uklonjene, a službenog objašnjenja još uvijek nema. 

Video: Gužve u Zagrebu

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
Zujim
12:50 25.10.2022.

Ne zanima me to americko spijunsko zeleno cudoviste, Viber mi je sasvim dovoljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije