Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETPREMIJERA Peugeot je u Parizu novinarima pokazao novi model 207

Novi pramen u grivi

aut_207_tx.jpg
import
16.01.2006.
u 19:01

Pored atraktivnog dizajna jako su važni užitak u vožnji, sigurnost, udobnost. Kad je riječ o voznim svojstvima, Peugeot 207 ima što ponuditi  rekao je na pretpremijernom predstavljanju novog modela Olivier Thrierr, direktor projekta 207, koji je prije nekoliko godina bio na čelu Peugeotova predstavništva u Hrvatskoj.

Dizajnerski gledano, 207-ica je evolucija a ne revolucija. Sličnost sa 206-icom je očita, osobito straga, gdje se jasnije ističe samo novi svjetlosni sklop. Nešto je veći dizajnerski odmak napravljen sprijeda, pa njuškica novog modela donosi elemente viđene na luksuznijim modelima marke  veća svjetla, prepoznatljivu masku. Prednji kraj 207-ice izvodit će se u dva smjera  klasičnom i sportskom  ovisno o želji kupca. Model dolazi s trojim te s peterim vratima.

Karakteriziraju ga velike staklene površine, a zgodan dio dodatne opreme ovdje je svakako stakleni panoramski krov.

Dimenzije su povećane. Peugeot 207 dugačak je 403 centimetra,  širok  172 te visok 147 centimetara. Zahvalni će, naravno, biti putnici u prostranijem i oku ugodnijem interijeru, koji sada također više nalikuje na unutrašnjost većih vozila iz game.

Automobil serijski donosi obilje sigurnosne opreme, među ostalim, šest zračnih jastuka, ABS, pomoć pri naglom kočenju.
Benzinske izvedbe dolaze s trima motorima: 1,4-litreni sa 75 odnosno 90 KS, te 1,6-litreni sa 110 konjskih snaga. Dizelska gama obuhvaća tri HDI agregata: 1,4-litreni snage 70 KS, te 1,6-litreni sa 90 odnosno 110 KS.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije