Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO!

Milijuni diljem svijeta rekli svoje u anketi Elona Muska: Žele njegov odlazak

FILE PHOTO: Illustration shows Elon Musk image on smartphone and printed Twitter logos
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
1/2
19.12.2022.
u 13:35

Musk je Twitter kupio za 44 milijarde dolara i nakon čega je kompanija završila u medijima zbog masovnih otpuštanja i odlazaka, padom prodaje, ali i primjetno povećanjem govor mržnje na toj mreži.

Američki milijarder Elon Musk, koji je odnedavno i vlasnik društvene mreže Twitter, odlučio je odluku o svojoj budućnosti na čelu te kompanije prepustiti javnosti.

On je, naime, pokrenuo  anketu o tome treba li se povući s čela te tvrtke i naglasio da će postupiti prema rezultatu ankete. Čak je 17 i pol milijuna tviteraša glasovalo u anketi, od čega je njih 57,5 posto bilo za njegov odlazak.

 

Milijarder nije otkrio kada će odstupiti ako konačni rezultati ankete pokažu da bi trebao.

"Nema nasljednika", napisao je Musk odgovarajući na komentar korisnika Twittera o mogućoj promjeni izvršnog direktora.

Ako napusti čelno mjesto Twittera, to znači da će netko drugi voditi kompaniju koju je Musk kupio za 44 milijarde dolara i nakon čega je kompanija završila u medijima zbog masovnih otpuštanja i odlazaka, padom prodaje, ali i primjetno povećanjem govor mržnje na toj mreži.  Twitter je u nedjelju objavio politiku kojom se korisnicima sprječava dijeljenje poveznica i korisničkih imena s drugih društvenih platformi, poput Instagrama, Facebooka i Mastodona, a potom je očito ograničio istu politiku, podsjeća New York Times.

Ključne riječi

Komentara 3

DL
Dvanaest__legija
14:55 19.12.2022.

Članak prepun laži, nevjerojatno što si sve dopuštate!

HO
Homophob
21:33 23.12.2022.

Tweeter ima prema procjenama preko 220 miliona korisnika. Prema tome glasalo je manje od 8% a protiv Elona je prema tome manje od 4.5% fasistickih mrzitelja istine i slobode govora ! Neka mi netko kaze na osnovu cega tu platformu prepustiti u ruke novih cenzora i diskriminatora! Kome se ne svida Muskovo vodstvo ima jos platformi koje ce biti sretne prigrliti radikalne leftarde!

DU
Deleted user
20:51 19.12.2022.

koja glupost, to je kao kad je medvedev bio predsjednik rusije izmedju dva putinova mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije