Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lenovo pametne telefone od sada potražite na Mondu

Lenovo pametne telefone od sada potražite na Mondu
Foto: Mondo
1/5
PR
Autor
PR članak
16.03.2015.
u 09:13

Lenovo pametni telefoni konačno su stigli i na hrvatsko tržište. Potražite ih i na Mondu već od povoljnih 649,99 kn.

Iako je Lenovo u Hrvatskoj najviše prepoznatljiv po laptopima i računalima, također je i treći proizvođač pametnih telefona u svijetu. Od sada neke od vrhunskim modela potražite i na Mondu po veoma prihvatljivim cijenama.

Lenovo smartphone već od 649,99 kn

Treba li vam smartphone s vrhunskom kamerom, dugotrajnom baterijom, jakim procesorom ili inovativnim dizajnom – Lenovo vam nudi sve ove karakteristike u jednom.  Za vrhunske fotografije, Lenovo je osmislio briljantne fotoaparate s 13 MP, a za čišće i jasnije slike tu su Full HD zasloni. Svaki model dolazi s Android sustavom te izdržljivom baterijom koja traje do 10 sati. 

Kliknite na Mondo i provjerite odličnu ponudu Lenovo pametnih telefona i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama. 

>>Uz LG pomaknite granice klasičnog gledanja televizije

>>Samsung Galaxy smartphone već za 899,99 kn na Mondu

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?