Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA OPCIJA

Rimčev Greyp na stranicama omogućio konfiguraciju idealnog bicikla

Greyp
Foto: Greyp
29.04.2015.
u 13:43

Svi zainteresirani na stranici mogu birati boju karoserije, kotača i druge opcije

Greyp Bikes, tvrtka Mate Rimca koja proizvodi hibridne bicikle, na svojoj je stranici (potencijalnim) kupcima ponudila mogućnost konfiguracije i narudžbe svog idealnog vozila.

Svi zainteresirani na stranici mogu birati boju karoserije, kotača i druge opcije. Osnovna cijena Greypa G12 je 6500 eura, odabir posebnih boja i grafika cijenu će uvećati za 850 eura, a svjetla koštaju dodatnih 180 eura.

Iako Greypu neki prigovaraju visoku cijenu, kupaca ne nedostaje. Rimac je lani dva primjerka poslao Christianu von Koenigseggu, za čiji je ekskluzivni superautomobil Koenigsegg Regera Rimac proizveo baterijski sustav, upravljačke sustave i druge komponente. Koenigsegg se darovima iz Svete Nedelje pohvalio na Facebook-profilu svoje tvrtke.

>> Vozili smo inovativni hibridni bicikl Mate Rimca

>> 'Posuđeni novac vraćam očevoj tvrtki s kamatama, ni kunu nisam dobio na poklon'

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:18 03.05.2015.

Nisam zainteresiran, pa neću komentirati cijenu, ali tako se počinje. Male serije i visoke cijene. Bravo za Rimca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije