Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi modeli

FOTO Kolekcija 2013. - koji nas noviteti očekuju u ovoj godini

vw golf (1)
Foto: VW
1/16
06.01.2013.
u 08:45

Mnogi noviteti za 2013. godinu, kao što je Peugeot 301, već su stigli u Hrvatsku

S obzirom na to da se i na europskom tržištu u sljedećoj godini očekuje daljnji rast prodaje, proizvođači su izvukli sve što su mogli iz svojih osiromašenih budžeta ne bi li novim modelima privukli kupce u salone i potaknuli povećanje prodaje. Zato u 2013. neće nedostajati noviteta. Već u siječnju u prodaju kreće jedan od najvažnijih modela na domaćem tržištu, sedma generacija Volkswagenova Golfa. Dacia, čiji su modeli fantastično prilagođeni recesijskom dobu u kojem se nalazimo, predstavit će modernizirani Sandero. U ožujku stiže i novi Dokker, u putničkoj i teretnoj verziji, a redizajnirani Duster bit će spreman za prodaju u studenom.

Korejska Kia prilično se ispucala ove godine, pa će u novoj godini (u proljeće) stići tek Pro_cee’d sa sportskom GT verzijom i novi Carens. Slično je i s Hyundaijem, koji je pripremio facelift Elantre i SUV-a ix35. K nama bi trebali stići krajem godine. S istoka u travnju stiže i Juke Nismo, prvi model u Japanu slavnog Nissanova sportskog odjela Nismo (pandan Renault Sportu), koji će time početi širenje na europskom i domaćem tržištu. Uz sportski Juke, Nissan će do jeseni dovesti i novi Note. Mazda svoj najznačajniji novitet, novu šesticu, u Hrvatsku dovodi već u siječnju (cijena od 189.900 kuna i za limuzinu i za karavan), a do kraja godine trebala bi stići nova trojka.

Od japanaca najviše noviteta donijet će Toyota - novi Rav4, Yaris, Auris, Verso, Corollu, kao i redizajnirane Lexuse IS i CT200h. Suzukijevu ponudu do ljeta bi trebao obogatiti novi kompaktni crossover, na podlozi koncepta S-Cross.

Komentara 4

SI
simat
09:07 06.01.2013.

Stariji modeli :(

OB
-obrisani-
11:18 06.01.2013.

noviteti koji voze samo po zemlji? pih ! novitet je možda poneka nova designerska crta i malo izmjenjena svjetla? automobilska industrija nije napredovala niti milimetra zadnjih 100 godina u suštini, ali je ponešto u snazi motora, potrošnji i nešto uu sigurnosti...ali suština je i dalje 4 kotača u nekoj kutiji i vožnja po cesti

AA
aabbcc
15:25 06.01.2013.

. Tako su i prosle godine dosli neki novi modeli pa im nije islo ni 1 god. i evo sada da probamo sa najnovijim. Dobra auta, modeli ostaju dugo na trzistu i to je za mene kriterujum provjerenosti i valjanosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije