Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovno okruženje

Dođite na peti "Blockchain that means Business" meetup!

Blockchain tehnologija
Foto: Promo
29.11.2019.
u 10:26

Uskoro će se održati peti "Blockchain that means Business" meetup gdje će se predstaviti poslovni scenariji upotrebe blockchain tehnologije i omogućiti sudionicima bolje razumijevanje korištenja svih prednosti ove tehnologije.

Peti "Blockchain that means Business– Enterprise Blockchain use cases" meetup održat će se 2.12.2019. s početkom u 09,30 sati za poslovne korisnike, dok će se za programere koje zanima blockchain tehnologija meetup odviti dan kasnije s početkom u 17,30 sati u prostorijama Algebra LABa u Ilici 242.

Ideja za meetup nastala je prije godinu dana s ciljem da se kroz mjesečna događanja, na kojima obvezno sudjeluje niz relevantnih gostiju iz privatnog i javnog sektora, svim sudionicima objasni i približi blockchain tehnologija i njena primjena u poslovnom i javnom sektoru.

Na poslovnom meetupu, prvog dana, sudionici će moći poslušati predavanje Vedrana Brničevića, Maxima Denizhenkoa i Michaela Haslera, Matije Bešvira i Filipa Horvata, a onda će uz moderatora Borisa Agatića održati panel na temu "Da li su enterprise blockchain rješenja disruptivna ili se fokusiraju na povećanje učinkovitosti poslovnih procesa?".

Drugog dana na Developer meetupu svoja znanja na tu temu podijelit će Andrijan Ostrun i ponovno govornici od prethodnog dana Maxim Denizhenko te Michael Hasler.

Dosadašnje teme odnosile su se na: upotrebu blockchaina u financijskom sektoru, upotrebu blockchaina u javnom sektoru, scenarije korištenja privatnog blockchaina i blockchain rješenja u lancu opskrbe.

Organizator događaja je Suprabit, a ulaz je besplatan. Zbog velikog interesa i ograničenog broja sjedećih mjesta organizatori mole da svoj dolazak potvrdite na vrijeme.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije