Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.01.2014. u 12:00

Blještava slika ima i naličje pa tako Grad Zagreb već tri mjeseca nije isplatio naknade za prijevoz srednjoškolskim profesorima, a ravnatelj zagrebačke Treće ekonomske škole Mirko Kožul izjavljuje da novac za režije dobiju tik prije isključenja.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, furiozno je ušao u novu godinu najavom kandidature za “gradonačelnika Hrvatske” i dovršenja stadiona u Maksimiru, a nije nezapaženo prošla ni nabava 2800 iPhonea i sličnih telefona za njegove djelatnike. Blještava slika ima i naličje pa tako Grad Zagreb već tri mjeseca nije isplatio naknade za prijevoz srednjoškolskim profesorima, a ravnatelj zagrebačke Treće ekonomske škole, Mirko Kožul, u Slobodnoj izjavljuje da novac za režije dobiju tik prije isključenja, a Bandić profesorima više ne daje ni za toaletni papir u školama.

Kujundžićeva Hrvatska zora nikako da osvane u anketama

Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske zore – stranke naroda, napisao je priopćenje nezadovoljan time što ga nigdje nema u anketama o podršci birača političkim strankama. Kujundžiću je posebno zasmetalo redovito mjesečno istraživanje CRO Demoskop agencije “Promocija plus” od koje očekuje da u iduće istraživanje uvrsti i njegovu stranku kojoj “popularnost i te kako raste”. Očito to još nije dovoljno da se izdvoji među stotinjak stranaka željnih političkog kolača.

Treba li Perkovića učlaniti u Klub utemeljitelja HDZ-a

Josip Perković, bivši šef hrvatske Službe državne sigurnosti, izjavama o suradnji s Tuđmanom prije 90-ih toliko je isprovocirao stare HDZ-ovce da su u šali predložili njegovo primanje u – Klub utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman”.

Miljak bi dokrajčio sve od portira do predsjednika

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a, potvrdio je za Novi list da pregovara o ulasku u veliku desnu koaliciju na čelu s HDZ-om. “Novi HDZ ima dodirnih točaka s našim programom i ulazi u naš spektar”, naglasio je Miljak dodajući da se HČSP neće odreći svojih programskih odrednica. U spektar Miljkovih odrednica svakako spada i njegovo prošlotjedno priopćenje u kojem je naglasio da “Hrvatskom u svim porama društva, od portira do predsjednika države, vladaju sinovi komunističkih ubojica i tako čvrsto štite svoj antihrvatski aparat” i pozvao “dokrajčimo tu priču jednom za svagda”. Posve na tragu povratka politici Franje Tuđmana u koju se zaklinje Tomislav Karamarko.

>>HDZ: Bandićeva odluka o HNS-ovu kampu na Sveticama je faraonska

Komentara 7

Avatar darkkati
darkkati
14:04 10.01.2014.

To je to Miljak , da osiguramo vladavinu desnice za idućih 50 godina

ZV
zeljko.visnic
19:23 10.01.2014.

što će im toaletpapir,neka u wc postave bočice sa vodom.

GV
golub Vaso
21:18 10.01.2014.

Nije kriv bandić nego oni koji ga uporno biraju. Kaže miki: 100 milja sjever, 150 milja natkrivanje sjevera i zapada.... lijepe cifre, kumovima ide trećina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?