Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SRBIJI

Zbog kašnjenja autobusa otela ključeve od vozača i otišla taksijem

ključevi
Patrik Macek/PIXSELL
18.04.2014.
u 07:31

Ključeve je bacila u travu, a vozaču je navodno trebalo oko pola sata da ih pronađe

Nesvakidašnji incident dogodio se jučer u autobusu Niš-ekspresa u Srbiji. Kako piše Blic, putnica nezadovoljna kašnjenjem autobusa koji prometuje na liniji Niška Banja-Ledena stena od vozača je otela ključeve autobusa i taksijem se uputila prema Nišu.

Putnica je navodno bila iznervirana jer je vozač predugo raspravljao s drugom putnicom, a njoj se žurilo kod liječnika. Ključeve je bacila u travu, a vozaču je navodno trebalo oko pola sata da ih pronađe.

Policija je rekla da je identitet putnice utvrđen, ali da nema osnove za postupanje, već je na Niš-ekspresu da odluči hoće li poduzeti kakve mjere protiv nje.

>> Ne optužujte ljude koji kasne, budite ravnodušni

Komentara 1

AL
aleksaicpetar
12:41 18.04.2014.

U Nišu davno kruži priča koja s'obzirom na činjenično stanje a ima veze sa poreklom većeg dela zaposlenih u ovim "preduzećima" verovatno i da je istinita,mada deluje kao vic i govori o srećnom tati iz ruralnog i malo udaljenijeg zaseoka Niša koji tek rođenom sinu prolazeći pored niškog SUP-a kaže: "Ovde će' radiš a ako te sramota onda će' radiš sigurno u Niš-ekspres" ! Sve vam je jasno ! Inače bahatost vozača ovog autoprevoznika je poznata svim građanima Niša kao i policajaca u ovom gradu i ima direktne veze sa ovom pričom i ponašanjem istih i njihovim obrazovanjem i opštom kulturom koja ne prelazi dva padeža.Zato se i pričaju vicevi na račun svih nišlija koje ovi brukaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije