Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA DAČIĆ:

'Za obje države bilo bi bolje da se povuku tužbe'

ivica dačić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
14.11.2013.
u 17:28

Dačić je rekao da je Srbija spremna na povlačenje međusobnih tužbi ako to Hrvatska želi

Treba staviti točku na sva otvorena pitanja iz prošlosti između Srbije i Hrvatske, rekao je premijer Srbije Ivica Dačić, prenosi RTS. Dačić je ocijenio da bi za obje države bilo bolje da povuku međusobne tužbe za genocid te da Srbija nema razloga da se plaši tih suđenja više nego Hrvatska.

– Ovdje je samo pitanje kakve će tenzije u odnosima dviju država izazvati te tužbe. Za sve nas bolje je da se tužbe povuku – rekao je Dačić, dodajući kako se Srbija ozbiljno priprema kao da će do suđenja doći.

Rekao je da je Srbija spremna na povlačenje tužbi ako to Hrvatska želi.

>> Milan Ivkošić: Povlačenjem tužbe Hrvatska bi se odrekla žrtve i pobjede u Domovinskom ratu

Komentara 24

DO
doktor1
17:58 14.11.2013.

To što se u HRV novinaram stalno pojavljuje što priča neki Dačić je pokazatelj koliko je Vlast u HRV nazadna i zadojena komunizmom. Sve dok Srpski političari sami ne dođu i mole da plate odštetu i otvoreno priznaju da susu napali i klali po HRV nikakvih kontakata ne treba nama sa Srbijom. Mi smo EU država i nemamo se što natezati sa Srbima. Sa Srbima nema nikakvog zajedništva nikada. Možemo trgovai i to je sve. Najveća propast za HRV bi bila povlačenje tužbe jer bi se popljuvalo na sve žrtve pale od četnika i terorista po Hrvatskoj.

SK
skopri26
17:51 14.11.2013.

Srbija je napala HRVATSKU ,hallllllllooooooooooooo!

AN
angel2
18:11 14.11.2013.

Druze Dacic,nema sanse.Nasa vlada zna(ako nezna narod ce je opomenuti)da je to veleizdaja ako povuce tuzbu.Znamo da nasa vlada gaji simpatije prema vama u Srbiji ali zato ce hrvatski narod biti spreman na jos jacu oluju.Pstoji rjesenje za povlacenje tuzbe.Priznajtete i izvinite se za agresiju,platite odstetu,vratite hrvatsko blago i pokazite gdje su ubijeni branitelji pokopani.Jeli vidite da rjesenje postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije