Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put u rusiju

Vučić u Moskvi na liječničkom pregledu ili političkom dogovoru?

Aleksandar Vučić
Tomislav Krasnec/PIXSELL
21.03.2014.
u 22:30

Izvor iz vrha SNS tvrdi da je "to sva istina" i opovrgava napise nekih beogradskih medija da je Vučić, zapravo, otišao u Moskvu na dogovore oko sastavljanja nove srpske vlade.

Prvi potpredsjednik srpske vlade u odlasku i vođa SNS koja je na nedjeljnim izborima do nogu potukla političke takmace, Aleksandar Vučić boravi u Rusiji na detaljnim zdravstvenim pregledima - doznaju neslužbeno beogradske Večernje novosti od izvora u vrhu SNS. U srpskim medijima se zadnjih dana nije uopće spominjao Vučićev put u Rusiju da bi danas javljali kako je "predsjednik najjače partije u državi podvrgnut višednevnim kontrolama zbog ranijih smetnji koje je imao zbog visokog krvnog pritiska" iako je njegovo zdravstveno stanje odlično te da je "samo riječ o pregledima iz predostrožnosti".

Izvor iz vrha SNS tvrdi da je "to sva istina" i opovrgava napise nekih beogradskih medija da je Vučić, zapravo, otišao u Moskvu na dogovore oko sastavljanja nove srpske vlade.

- Naime, u stranačkim kuloarima u Beogradu pojavila su se nagađanja kako je vođa naprednjaka, navodno, pod velikim pritiskom Kremlja da opet u vladu pozove Socijalističku partiju Srbije i da je upravo to razlog puta u Moskvu - pišu Večernje novosti.

>> Aleksandar Vučić - Proeuropski je orijentiran i neće mijenjati politiku prema RH

>> VIDEO Aleksandar Vučić pobjedu slavio uz trubače i kolo

Komentara 5

Avatar angel!
angel!
08:27 22.03.2014.

jako providno s obzirom da se zna da je Dačić igrač Moskve još od vremena slobe nema bolnice u srbiji.....

DU
Deleted user
08:57 22.03.2014.

otiso cedo u moskvu po domacu zadacu......isto kao sto i nasi idu po misljenje u brisel....

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
16:43 22.03.2014.

Ljubi sliku,čiko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije