Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI OKRŠAJ

Šumokradice s Kosova ubile srpskog žandarma, a žandarmi Albanca

Kosovo
ilustracija
28.08.2014.
u 12:54

Sinoć je na početku sukoba policije i šumokradica s Kosova ranjen još jedan Albanac

Stevan Sinđelić (30), pripadnik Žandarmerije koji je rano jutros ranjen u glavu pucnjavi kod graničnog prijelaza Merdare na sjeveru Kosova, kada su šumokradice s područja Kosova pucali na srpske policajce, preminuo je na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, javljaju mediji u Srbiji. Izgred se dogodio u Kopnenoj zoni sigurnosti, kako u Srbiji zovu pojas uz granicu između Srbije i Kosova.

- Zapovjedio sam da se u ovaj dio Kopnene zone pošalju snažne policijske snage koje će zaštiti živote pripadnika policije, lokalnog stanovništva i vitalne interese naše zemlje - izjavio je Tanjugu ministar policije Nebojša Stefanović dodajući kako "Srbija neće tolerirati terorističke napade na svojoj teritoriji i policija će najoštrije odgovarati na svaki napad" te će "zahtijevati da se počinitelji ovog terorističkog akta pronađu i najoštrije kazne".

Beogradski Blic doznaje da je "u jutrošnjoj razmjeni vatre ubijen i jedan Albanac, čije tijelo se i dalje nalazi na mjestu sukoba" te podsjeća kako je sinoć na početku sukoba policije i šumokradica s Kosova ranjen još jedan Albanac.

>> Williamson: Nema dokaza o trgovini organima na Kosovu

>> Kosovo od jeseni u Ujedinjenim narodima?

Komentara 13

PO
popara
14:48 28.08.2014.

Vječna slava Sinđeliću! Sada će postati vruće.

Avatar fircik
fircik
14:18 28.08.2014.

Neka ti je večna slava Stevane!

DU
Deleted user
08:33 31.08.2014.

Bravo za Albance , nedaj te se maltretirat. Srbi misle da su svugdje gazde eee nemože...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije