Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR POTVRDIO

Srbija državama poslala popis 'antisrpskih incidenata' u RH

joe šimunić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
04.12.2013.
u 21:35

Srpski diplomati pobrojali su i opisali sve, kako navode srpski mediji, antisrpske izgrede u Hrvatskoj, a prema nekim informacijama ima ih 14

Srbijansko ministarstvo vanjskih poslova upozorilo je sve zemlje u kojima Srbija ima diplomatska predstavništva na niz incidenata u Hrvatskoj, kao što su skidanje dvojezičnih natpisa u Vukovaru, napad na srpski konzulat u Rijeci i ustaško skandiranje nakon utakmice Hrvatska-Island u Zagrebu, piše Blic.

Srpski diplomati pobrojali su i opisali sve antisrpske izgrede u Hrvatskoj, a prema nekim informacijama ima ih 14, navodi Blic. Ministar Ivan Mrkić potvrdio je da je napravljen popis te da je poslan skoro svim zemljama svijeta.

- Nakon toga je uslijedilo obilje reakcija i naravno da se nitko ne može suglasiti s takvim ponašanjem. Srbija je u stalnom kontaktu s hrvatskom vladom, koja i sama pokušava da se u svijetu ne profilira s takvim događajima - rekao je Mrkić.

Komentara 67

Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
21:50 04.12.2013.

Oni rehabiltiraju Dražu Mihajlovića i snimaju serije o njemu a mi proganjamo Joa Šimuniča ?

DU
Deleted user
21:48 04.12.2013.

Zdrav razum kaže vojvoda Nikolić ne zaslužuje komentar pa kako bi onda ova iskonstruirana laž?

Avatar NikadRobom
NikadRobom
21:48 04.12.2013.

Pa lijepo gospodo Pusic,posaljite svim veleposlanicima u RH snimke i dokumente sto su Srbi radili u Hrvatskoj od 1990-1995 ako imalo volite ovu Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije