Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni zbog EU

Srbi Angeli Merkel šalju fotografiju bombe iz 2. svjetskog rata

Angela Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.12.2013.
u 18:09

Fotografiju će poslati uz napomenu da je "Njemačka u vrijeme kada je bombardirala Jugoslaviju i Srbiju u Drugom svjetskom ratu imala drugačije razmišljanje o njima".

Glavni odbor Jedinstvene Srbije podržao je inicijativu predsjednika stranke Dragana Markovića Palme da se fotografija bombe iz Drugog svjetskog rata, pronađene u Beogradu, pošalje njemačkoj kancelarki Angeli Merkel, piše B92.  

Fotografiju će poslati uz napomenu da je "Njemačka u vrijeme kada je bombardirala Jugoslaviju i Srbiju u Drugom svjetskom ratu imala drukčije razmišljanje o njima". – Predlažem da pošaljemo pismo gospođi Merkel sa slikom bombe da vidi kako izgleda bomba koja ima 620 kilograma eksploziva, a da s druge strane kažemo – ako su vaši preci bacali bombe na Jugoslaviju, ubijali srpski narod, da vi njihovi potomci imate drugačije mišljenje i nećete kočiti Srbiju da uđe u Europsku uniju – kazao je Marković u Kopaoniku.

Predsjednik stranke smatra da je Srbija ispunila sve obveze prema EU te bi za dvije godine trebala postati 29. članica Unije. Bomba je u subotu pronađena u središtu Beograda, a uništit će je u srijedu.

>>Bruxelles: Srbija neka smiri sjever Kosova ili ništa od Europe

>>Ivo Josipović četvrti najpopularniji svjetski državnik u Srbiji!

Komentara 37

HR
HR4ever
18:21 09.12.2013.

Gospodo u Srbiji....jeste li vi vidjeli slike Vukovara (to su ucinili fasisti ali ne Njemacki)

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
20:15 09.12.2013.

prvo Ratna Odsteta Hrvatskoj i Njemackoj za protjerivanje Njemaca i oduzimanje njihove imovine pa onda u EU,ahaahahhahahahah

Avatar GERO2
GERO2
19:26 09.12.2013.

Treba im Merkel poslati jos koju jer ona od 600Kg. je premala pa da osjete kao sto su Vukovarci osjetili Srpske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije