Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA DRSKOST

Provalili u policijsku postaju i poderali košulju dežurnom policajcu

policija
ilustracija
13.08.2014.
u 12:52

M. T. (20) i B. V. (22) određeno je zadržavanje do 48 sati

Posebnu drskost su pokazali provalnici iz Sremske Mitrovice, M. T. (20) i B. V. (22), kada su nasilno pokušali ući u policijsku postaju zabrinuti jer je njihov jedan prijatelj bio priveden. Dežurni policajac ih je otjerao, kako javljaju mediji u Srbiji, a oni su mu poderali odoru i vrijeđali ne samo njega već i općenito srpsku policiju.

Sumnjiče se da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti pa im je određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja sudac je donio rješenje za pritvor do 40 dana.

>> Agresivni 57-godišnjak nožem ozlijedio policajca

>> Iz osvete napali policajca koji ih je i prije uhićivao

Komentara 6

AS
ante_slavonac
21:11 13.08.2014.

Mene dečki zanima tko vam ponabija ove minuse?

TA
tamanitelj
13:41 13.08.2014.

Boli me ona stvar za Srbiju

MX
Mister X
17:37 13.08.2014.

Provalili u policijsku postaju i poderali košulju dežurnom policajcu; Vjerovatno su čitali nedavno da se policija žali na košulje da se znoje u njima i kad ništa ne rade.. Da su jako loše i nekonformne za nositi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije