Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Znakovita poruka'

Policija otkrila tko je platio ubojstvo bivšeg Arkanovog tjelohranitelja

rade rakonjac
Foto: Youtube (screenshot)
19.04.2014.
u 09:33

Ubojstvo prijatelja bi trebala biti znakovita poruka Luki Bojoviću, koji je prijatelj Rakonjca.

Srpska policija je utvrdila da su nedavno ubojstvo kuma i tjelohranitelja ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i pripadnika njegove paravojne postrojbe "Tigrovi" koja je činila zločine u Hrvatskoj i BiH, Radeta Rakonjca platila trojica "biznismena", dvojica iz Srbije i jedan iz Crne Gore, a iza svega stoji sukob naručitelja s beogradskim kriminalcem Lukom Bojovićem, trenutno u zatvoru u Španjolskoj, koji je prijatelj Rakonjca.

Ubojstvo prijatelja bi trebala biti znakovita poruka Bojoviću. Dvojica "biznismena" su u bijegu, a treći je i sada u Crnoj Gori.

- Prikupljeni dokazi i saznanja ukazuju da su ubojstvo Rakonjca platila dvojica biznismena iz Srbije i jedan iz Crne Gore. Sva trojica su ranije bila "na meti" Luke Bojovića i njegovog klana i bliski su s ekipom Slobodana Šaranovića, koji s vođom novog zemunskog klana vodi osobni rat od 2009. - kaže za Blic izvor iz MUP Srbije.  Sva trojica "biznismena" vezuju se za staru Službu državne sigurnosti, nekoliko ubojstva koja su potresla regiju i švercerske poslove koji su im donijeli milijunsku zaradu, doznaje Blic i dodaje kako se samo bogatstvo tajkuna iz Crne Gore procjenjuje na 20 milijuna eura.

>> Rakonjac ubijen jer je znao za političku pozadinu Arkanova ubojstva?

>> U mafijaškom obračunu u Beogradu ubijen bivši Arkanov tjelohranitelj

Komentara 17

DU
Deleted user
10:37 19.04.2014.

Koga boli briga...

TT
tik tak
11:24 19.04.2014.

A CIOS?

Avatar glas-naroda
glas-naroda
14:00 19.04.2014.

Jako lijepe primjere nakaradnog društva bez moralnih vrijednosti imaju mladi od ovog nemoralnog i društveno nesigurnog okruženja. Željeli smo bolje, a dobili smo katastrofu, pljačku, bijedu i siromaštvo a samozvani domoljubi naša bogatstva i sve vrijednosti koje je opljačkani narod nekada imao. Narod otišao u obranu suvereniteta države a banda samozvanih domoljuba u pozadini pljačkala hrvatsku te smo oslobodili zemlju ali i pokvarena banda lopovska opljačkala nam imovinu. Nije dovoljna kazna i presuda stranci i njihovim vođama, jer narod su opljačkali i za takav zlocin bi svuda u svijetu bili pred narodom za primjer obješeni, a ne da banda uživa i smije se siromašnom narodu kako im nitko ništa nemože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije