Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva mjeseca nakon katastrofe

Nove poplave u BiH, U Jablanici i Bijeloj ploči poplavljeno 50-tak kuća i škola

Maglaj
Foto: screenshot/youtube
23.07.2014.
u 07:23

Stanovnici tih naselja rekli su da je rijeka nabujala nevjerojatnom brzinom i izlila se na put

Rijeka Jablanica se izlila iz svog korita u mjestima Bijela Ploča i Jablanica u BiH te ponovo poplavila pojedina domaćinstva koja se nalaze uz samo korito.

Grmljavinsko nevrijeme s kišom počelo je jučer oko 16 sati, a ubrzo je nabujala rijeka poplavila 50-tak kuća i školu u Jablanici, oštetila nekoliko mostova i poljoprivredne usjeve samo dva mjeseca nakon katastrofalnih poplava.

Stanovnici tih naselja rekli su da  je rijeka nabujala nevjerojatnom brzinom i izlila se na put. Trebalo je samo 20 minuta i u desecima poplavljenih kuća razina vode dosegla je oko pola metra, piše Maglaj info.

 

 

>>Stanovnici Maglaja: Policija nam ne želi dati hranu i vodu

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Perone
10:19 23.07.2014.

Pa sto muslimani ne grade nasipe.Da im ja ne bi i Hrvatske isao gradit. Čekaju da im to medjunarodna zajednica uradi.Koji su to gotovani.I onda jedno nevrijeme i poplava. Bas mi je drago da ne zivim u istoj državi s njima. Mi nismo neki uzor od drzave ali BiH to je tek katastrofa.

KO
kojesta
10:31 23.07.2014.

stalne kise i poplave u zadnje vrijeme, da nije mozda tu negdje koji harp sistem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije