Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćali se s proslave

Najbolje prijateljice u smrt odvezao pijani vozač

Poginule Jelena Bajt i Zorana Hornjak
Foto: Facebook
1/3
16.01.2014.
u 18:51

Stradale djevojke bile su najbolje prijateljice, mještani su ispričali kako su zajedno odrasle i družile se svakog dana

Proslava nove godine po julijanskom kalendaru završila je tragično za 16-godišnju Jelenu Bajt i 14-godišnju Zoranu Hornjak koje su poginule na putu kući u prometnoj nesreći u srpskom Žablju. U nesreći je ozlijeđena i njihova 15-godišnja prijateljica, kao i dvojica prijatelja od 20 i 22 godine, piše Blic.rs.

Nesreća se dogodila oko 2.30 sati ujutro, a svi su bili u Golfu kojim je upravljao 20-godišnji Lj.M. Mladi vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, nakon čega je udario u drvo. Djevojke su sjedile na stražnjem sjedalu. Od siline udarca Jelena je preminula na mjestu događaja, a Zorana na putu do bolnice. Vozač je bio pod utjecajem alkohola, a kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Kako piše Blic, stradale djevojke bile su najbolje prijateljice. Mještani su ispričali da su zajedno odrasle i družile se svakog dana. "Žena me probudila kada je čula jak udarac. Odmah smo izašli. To je bio jeziv prizor koji ću pamtiti do kraja života", rekao je jedan mještanin.

>> Ljekarnice ispratilo 20 svećenika te tisuće prijatelja i znanaca

Komentara 6

Avatar deziderij
deziderij
19:19 16.01.2014.

Dok se god zakonski ne donesu odluke da je vozač u pijanom stanju ubojica i sudi mu se kao takvom kod ovakvih nesreća pijanica će biti kao i nesreća. Onaj koga zateku pijanim za volanom treba se suditi kao potencijalnomom ubojici pa bi onda ovakvi incidenti bili prava rijetkost. Ali, ima ono ali.

Avatar angelkovich
angelkovich
12:55 17.01.2014.

srpski žabalj...čudo od novinara.... žabalj je mjesto pored novog sada...na putu za zrenjanin...opština a žabljak je u crnoj gori nije mi poznato da u hrvatskoj postoji mjesto koje se tako zove

VO
volontiranje
07:04 19.01.2014.

Nesto previse vijesti iz Srbije Pitanje jesu li ovo srpske novine,ili casopis moze i na cirilici Sta mi imamo sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije