Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Majka pokušala spasiti trogodišnjakinju, a bujica joj odnijela i bebu!

nabujala rijeka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
23.04.2014.
u 15:57

Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila da je spasi

Velika tragedija zavila je danas u crno selo Bankovac u srbijanskom Aleksincu. Ondje se u rijeci utopilo dvoje male djece, javlja Blic.

Nesreća se dogodila kada je majka s dvoje djece otišla šetati pored rijeke. Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila da je spasi. Povukla ih je bujica, a mještanin koji je sve to gledao skočio je za njima i uspio izvući majku. Djeci nije bilo spasa.

U tijeku je potraga za njihovim tijelima.

>>Hrvatica i njezin momak utopili se u šljunčari u BiH

Komentara 3

CA
campa
18:19 24.04.2014.

Ovo je prestrašno.Moja iskrena sučut.

DE
Dejan1000
16:13 23.04.2014.

Toliko vazne vesti iz regije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije