Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražili je od petka

Kanadska policija pronašla Legijinu kćer pomoću ispisa poziva

Nikolija Luković
Foto: Policijska fotografija
1/2
04.02.2014.
u 08:53

Policija ju je našla zahvaljujući listi poziva na mobitelu, a Nikolija se posljednji puta čula s tom prijateljicom nakon čega je isključila telefon.

Nakon što je kanadska policija za Nikolijom Luković, 15-godišnjom kćeri Milorada Ulemeka Legije, tragala od petka ona je pronađena sinoć oko 19 sati po lokalnom vremenu.

Kako je iz policije potvrđeno za srpski Blic Nikolija je pronađena kod prijateljice kod koje je otišla prespavati i više se nije htjela javiti svojoj obitelji.

Policija ju je našla zahvaljujući listi poziva na mobitelu, a Nikolija se posljednji puta čula s tom prijateljicom nakon čega je isključila telefon. Potraga je potrajala jer je policija čekala odobrenje suda za ispis poziva i sadržaj SMS poruka.

Nikolija Luković kći je Milorada Ulemeka, bivšeg zapovjednika Crvenih beretki koji zbog ubojstva premijera Srbije Zorana Đinđića služi kaznu od 40 godina zatvora, i njegove prve supruge, kanadske novinarke Maje Luković. Milorad i Maja upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a vjenčali se dvije godine poslije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Nikolija, Legijino najstarije dijete, rođena je 1998. godine i ide školu u Torontu, u kojem živi s majkom.

>> Legijina kći (15) nestala u središtu Toronta, policija je traži i putem televizije

Komentara 14

Avatar R2D2
R2D2
09:25 04.02.2014.

Hvala večernjem što prati događaje i promptno nas izvještava o detaljima oko nestale kćeri nekog četnika!

KA
kafka
09:53 04.02.2014.

Jadna djevojka kad je iz takve krvničke obitelji oca i kumova ubojica. Kanađani to doživljavaju kao veliku poremećenost u obitelji i nezdravu okolinu za odrastanje. .

MA
Maja28
09:41 04.02.2014.

A gdje su naši nestali? Nešto se šuška da će se odustati od traženja. No što se male Legijine tiče - možemo spavati. Valjda za to i informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije