Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA MILENIĆ:

'Izlazak Srbije iz krize nemoguć bez obaranja Vučića i njegove vlade'

Aleksandar Vučić
Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
15.08.2014.
u 21:07

Srbija se nalazi u ekonomskoj paralizi iz koje neće moći izaći bez obaranja Srpske napredne stranke i potpuno destruktivne vlade Aleksandra Vučića, rekao je predsjednik Skupštine grada Kragujevca

Predsjednik Skupštine grada Kragujevca koji je tradicionalno prozapadno i antinacionalistički orijentiran i oštar kritičar aktualne vlasti, Saša Milenić, rekao je da Srbija ne može izaći iz krize bez obaranja vlade Aleksandra Vučića, javljaju mediji u Srbiji.

- Srbija se nalazi u ekonomskoj paralizi iz koje neće moći izaći bez obaranja Srpske napredne stranke i potpuno destruktivne vlade Aleksandra Vučića - rekao je Milenić na sjednici Skupštine grada Kragujevca ocjenjujući da je "vlada Aleksandra Vučića i politička vlast SNS-a ozbiljna opasnost po društvo u Srbiji protiv koje se mora boriti dok ne bude prekasno i dok Srbija sasvim ne udari o dno iskustva preživljenog 90-tih godina 20. stoljeća". Prema njemu, politička kriza u Srbiji se produbljuje "zahvaljujući Vučićevoj vladi i politici SNS-a", a to, kako tvrdi Milenić, "pokazuju ekonomski parametri" koji govore kako "nema ni minimalno projektiranog gospodarskog rasta".

- Poanta je da Zajedno za Šumadiju i skupštinska većina u Kragujevcu upozoravaju kako lokalna samouprava vodi politiku razvoja i uspijeva izuzetne rezultate postići i u maksimalno destruktivnom ekonomskom ambijentu vlade Aleksandra Vučića - rekao je Milenić.

Kragujevac gospodarski prednjači u Srbiji i bilježi najbrži gospodarski rast, a postoji suradnji s hrvatskim tvrtkama pa u ovom šumadijskom gradu ima poduzetnika iz Hrvatske.

>> U Kragujevcu izvanredna situacija, evakuirano 48 ljudi

>> Južni tok 'puknuo' u Bugarskoj, Vučić: Za nas sve ide po planu

Komentara 16

VS
vuk.sumski.1
21:43 15.08.2014.

..da vučić samo šteti srbiji...

DA
daniloobradoviic
12:56 16.08.2014.

Milenic navodno Kragujevcanin ,porjeklom iz Foce BIH pokusava spinovat stvarnost u odbranu njegove marginalizovane stranke .Demagogija u smislu borbe za ogoljenu vlast .

Avatar TheJack
TheJack
14:41 16.08.2014.

Nevjerojatno!! Doista nevjerojatno!! Vucicevi botovi vrsljaju i po hrvatskim portalima, jer gdje je ovdje logika da se daje potpora nekom tamo stranom premijeru. Prije sam mislio da su srbijanci paranoicni, ali sada vidim da nisu. Sa hrvtske tocke gledista taj "preobraceni" europejac je najbolji izbor. Osobno mislim da u HAgu, u nekom pretincu imaju gomilu papira sa njegovim imenom, tako da decko mora raditi sto mu se nalozi. Sa druge strane, srbijance ne mogu da zalim, jer em su zasluzili sve sto im se dogadja, em su sami birali covijeka kome je mjesto prije u psihijatrijskoj ustanovi no na mjestu premijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije